Ileana Stana Ionescu si Horatiu Malaele vin in “Las Fierbinti”  

Ileana Stana Ionescu si Horatiu Malaele vin in “Las Fierbinti”  

Titanii comediei romanesti vin saptamana aceasta in “Las Fierbinti”. Comedia va atinge cote si mai inalte la Pro Tv, joi seara de la 20.30, pentru ca pe ulitele din Fierbinti isi fac aparitia doua personaje colorate, spumoase, de un umor aparte, interpretate inegalabil de marii actori Ileana Stana Ionescu si Horatiu Malaele.

In cel de-al saselea episod al serialului de la Pro Tv, Horatiu Malaele va avea o aparitie spectaculoasa in rolul lui Moş Peleuş, rol pentru care s-a deghizat cu haine corespunzatoare si... dinti falsi. “Ma bucur ca am ocazia sa joc intr-o comedie la care razi cu lacrimi inca de la filmare. Chiar daca joc un rol mic, ma amuza teribil sa ma transform in rolul lui Moş Peleuş pentru ca ma distrez grozav alaturi de colegii mei de platou”, a marturisit Horatiu Malaele despre participarea sa in serialul “Las Fierbinti”, chiar pe platourile de filmare.

La randul ei, Ileana Stana Ionescu devine coana Coca, cu batic pe cap, papuci de guma si ilic de lana, nimeni alta decat mama primarului Vasile (Gheorghe Ifrim), cea care va complica si mai mult lucrurile din viata acestuia. Si pentru restul personajelor aventurile continua joi seara in ”Las Fierbinti”. O duba incearca sa evite o coliziune cu o capra si in urma agresivei manevre din duba cade o valiza. Giani (Costi Dita) si Bobita (Mihai Bobonete) cred ca e o bomba, asa ca il obliga pe Doru (Iulian Postelnicu) sa o arunce cat mai departe.

In fiecare joi, de la 20:30, tara o arde pe comedie cu Las Fierbinti, pe Pro TV si pe voyo.ro 

Vezi aici episodul integral. Toate episoadele sunt exclusiv pe voyo.ro  


Firicel (Toma Cuzin)
se plange primarului (Gheorghe Ifrim) de aceeasi capra, a vecinei a lui, femeia la care apeleaza toti barbatii din sat cand au orice durere, interpretata de Mirela Oprisor, care isi face si ea astfel aparitia in ”Las Fierbinti”. Tocmai la aceasta femeie o va duce Vasile (Gheorghe Ifrim) pe mama lui, coana Coca (Ileana Stana Ionescu), fiind convins ca povestile pe care le auzea prin sat despre ea sunt adevarate, dar fara sa priceapa ca aceasta practica, de fapt, cea mai veche meserie din lume.


Sedus de aceasta si descoperit de propria mama, Vasile este obligat sa o ceara de nevasta. Cum se va termina totul, dar si ce continea valiza buclucasa, telespectatorii Pro Tv vor afla joi seara, in ”Las Fierbinti”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni