Mihai Margineanu, din “Las Fierbinti” direct la carma avionului

Mihai Margineanu, din “Las Fierbinti” <span style="color:#f00;">direct la carma avionului</span>

Mihai Margineanu s-a apucat de lectii de pilotaj. Artistul care poate fi urmarit la Pro Tv in serialul “Las Fierbinti” este elev al Scolii de Pilotaj de la Tuzla si recunoaste ca e extrem de bucuros ca si-a gasit timp pentru aceasta pasiune.

”In ciuda aparentelor si a etatei inaintate, sunt elev! Invat in banca, am teme pentru acasa, fac practica si atelier. Sunt pe finalul Scolii de Pilotaj Avioane de la Tuzla pentru obtinerea licentei de zbor CPL (Comercial Pilot Licence). Ce mi-a venit? Nu mi-a venit nimic, pur si simplu mi-am lasat libera o pasiune si-o dorinta ancestrala”, spune incantat Margineanu.
   
Mai mult, pe 24 august, artistul se pregateste sa participe la un miting aviatic la care va incerca sa isi convinga instructorii si publicul ca are succes nu doar cu muzica, ci si cu aviatia: “Va astept pe 24 august la Tuzla, unde oraganizez un miting aviatic. Va puteti da cu avionul, o sa va arunc cu parasuta si o sa vi-i prezint pe cei mai buni piloti de acrobatie pe care-i are Romania – si chiar Europa”, garanteaza artistul.
   
Margineanu spune ca si-a impartit vara intre concerte prin tara, vacanta, dar si filmari pentru cel de-al doilea sezon din “Las Fierbinti”. “Am conceput  mult pentru “Las Fierbinti”, am vrut sa tranform muzica mea in personaj. Probabil ca o sa am decenta ca intr-un viitor apropiat sa strang tot materialul intr-un singur loc si sa-l public, pentru ca mie-mi place tare mult. Ma mananca putin sa dau din casa si sa va dezvalui cateva secrete din sezonul asta. Ce pot sa va spun, fara sa fiu injurat de producatori, este ca veti vedea actori mari in “Las Fierbinti”, ca veti avea parte de ras sanatos pe umor sanatos si ca forma finala a episoadelor este surpriza chiar si pentru noi astia de am jucat in ele. Este, dupa parerea mea, cel mai bun serial pe care il poate vedea publicul vorbitor de limba romana”, a incheiat Mihai Margineanu. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni