Bobita carciumarul, din "Las Fierbinti" direct in America

Bobita carciumarul, din "Las Fierbinti" direct in America

Mihai Bobonete, pe care telespectatorii il vor urmari din nou la ProTV incepand din 27 septembrie, de la 20:30, intr-un nou sezon al serialului ”Las Fierbinti”, va pleca pentru prima data in America, impreuna cu echipa Pro Tv International

Actorul va fi invitatul principal al Campionatului Romanesc de fotbal din Las Vegas, aflat la a 12-a editie, care se va desfasura in perioada 6-7 octombrie si la care Pro Tv International este partener media. Mihai va avea astfel ocazia sa fie maestru de ceremonii al celui mai asteptat eveniment sportiv al comunitatii romanesti din America, la care participa si isi disputa cupa nu mai putin de 13 echipe romanesti de fotbal: Gloria Buzau Old Boys, Rapid Las Vegas, Inter Bay San Francisco, Romania Naples Florida, Uta Chicago, Poli Toronto, Romania Orange County, Portland International, Sacramento Rapids, FC Moldova Illinois, Euro Sacramento, Los Angeles Rapid SC,  FC Romania Arizona.

“Este prima data cand merg in State si am rucsacul facut de o luna deja, am auzit numai vorbe de duh despre Vegas, asa ca abia astept”, spune Mihai. Saptamana viitoare acesta va zbura peste Ocean, o alta alta experienta noua, careia e convins ca ii va face fata cu brio. “Cred ca zborul lung merita, asa ca nu mi-e teama si am pregatit smartphone-ul cu un card de 40 de giga de stand-up si filme, iar cand o sa ma plictisesc, ma lansez intr-o sticla de roze ca sa fie turbulenta lina”, glumeste acesta.

Mihai se pregateste de pe acum pentru un program incarcat. Pe langa Campionatul de Fotbal, va fi prezent alaturi de colegii sai de la Pro Tv International si la evenimentele si serile romanesti organizate de comunitate, dar si la filmarile speciale pe care echipa Pro Tv International le va realiza cu romani de succes, care s-au stabilit aici si care vor face subiectul unor reportaje separate ale emisiunii “Romani de succes”. Bobonete va avea astfel ocazia sa isi intalneasca fanii si telespectatorii din SUA care il urmaresc prin intermediul Pro TV International in ambele productii – ”Serviciul Roman de Comedie” si ”Las Fierbinti” – din care romanii de acolo nu rateaza nicio editie si niciun episod.  

Si va fi cu siguranta o intalnire  benefica pentru ca actorul declara ca nu numai ca este jucator profesionist de fotbal si ca se bucura de invitatia romanilor de Las Vegas, dar “daca ma simt bine o sa le duc de pe la noi si ceva stand-up comedy pentru ca ii stiu dispusi spre zona asta, iar la cazino o sa mergem impreuna ”.

Bobonete va fi din nou Bobita, simpaticul carciumar din ”Las Fierbinti”, incepand de joia aceasta, cand Pro Tv difiuzeaza primele doua episoade ale noului sezon. Carciuma lui Bobita continua sa fie locul de intalnire in care cei trei prieteni – Bobita (Mihai Bobonete), Giani (Costi Dita) si Dorel (Mihai Rait Dragomir) pun la cale cele mai trasnite planuri: in primul episod acestia au de gand sa le ofere satenilor servicii de masaj... asiatic. Cine le va pune in practica, telespectatorii vor descoperi joi, 27 septembrie, de la 20.30.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni