• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Dragos Buliga, regizorul serialului "Las Fierbinti": "Nu ma asteptam la asemenea audiente"!

Dragos Buliga, regizorul serialului "Las Fierbinti": "Nu ma asteptam la asemenea audiente"!

Dragos Buliga, regizorul serialului "Las Fierbinti": "Nu ma asteptam la asemenea audiente"!

Regizorul serialului “Las Fierbinti”, de la PRO TV, a ajuns deja cu “lucrul” la sezonul al treilea si e la fel de entuziasmat ca la inceput. Despre cum a fost si despre cum va fi, a povestit chiar Dragos Buliga intr-un interviu pentru ProTV Magazin.

 

 

 

Primul sezon al serialului "Las Fierbinti" a fost un adevarat succes. Te asteptai, la inceput, ca sa se bucure de asemenea audiente?

Speram sa atraga atentia, pariul cel mare a fost in schimb castigarea publicului high educated. Cu fiecare episod, am reusit sa le atragem atentia si sa ii cucerim. Redifuzarea seriei 1 pe durata verii a facut de la un episod la altul audiente fabuloase, ceea ce mi-a confirmat ca vorba s-a raspandit si ca lumea iubeste cu adevarat acest serial. Nu, ce e drept, la inceput nu ma asteptam la asemenea audiente.

CLICK AICI sa vezi "Las Fierbinti" integral pe VOYO


Dupa Horatiu Malaele si Ileana Stana Ionescu, al doilea sezon "Las Fierbinti" promite alte nume mari: Maia Morgenstern, Valentin Uritescu, Gabriela Popescu. Cum a fost sa lucrezi cu astfel de monstri sacri?

Bineinteles ca a fost o mare placere sa ii am alaturi in Fierbinti, sa pot lucra cu astfel de nume mari. Pe langa cei amintiti, ii veti mai vedea pe Gelu Colceag, Marian Ralea, Ion Sapdaru si multe alte surprize mari, dintre care o premiera minunata: Oana Pellea si Maia Morgenstern jucand impreuna!

Citeste tot interviul pe protvmagazin.ro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni