• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Mihai Bobonete si Las Vegasul comediei. A filmat un moment special in SUA pentru "Las Fierbinti"

Mihai Bobonete si Las Vegasul comediei. A filmat un moment special in SUA pentru "Las Fierbinti"

Mihai Bobonete si <span style="color:#f00;">Las Vegasul comediei.</span> A filmat un moment special in SUA pentru "Las Fierbinti"

Mihai Bobonete a trait cateva experiente inedite alaturi de echipa ProTV International, in America, unde a fost invitatul principal al Campionatului Romanesc de Fotbal din Las Vegas, aflat la a 12-a editie.

Romanii din intrega lume vor avea ocazia sa vada, in cele mai mici detalii aceasta calatorie si evenimentul desfasurat in comunitatea romaneasca din SUA sambata, de la ora 16.45 in cadrul emisiunii “ProTV International Special – Las Vegas”.

Mihai a avut ocazia sa fie maestru de ceremonii al celui mai asteptat eveniment sportiv al comunitatii romanesti din America, unde 13 echipe si-au disputat cupa. Iubitor al acestui sport, Mihai a profitat de ocazie si a jucat si el fotbalo repriza la Rapid Las Vegas pentru ca am avut pile la organizator, adica la Ovidiu Ene, iar la pauza capitanul echipei m-a inlocuit pentru ca nu eram la nivelul coechipierilor mei, capitanul fiind Cristi Ene, adica fratele lui Ovidiu, dar la care n-au functionat pilele :))) Apoi am jucat o repriza si la Gloria Buzau Old Boys, dar era o echipa cazuta psihic din cauza serii prelungite de black jack de dinaintea competitiei :))”, povesteste Bobonete.
 
Actorul, pe care romanii din toata lumea il urmaresc in productiile "Las Fierbinti" si "Serviciul Roman de Comedie", ambele difuzate la ProTV si ProTV International, a avut astfel ocazia sa calatoreasca pentru prima data in America si de asemenea sa isi cunoasca si telespectatorii si fanii de peste Ocean.

Acest eveniment la care am participat impreuna cu colegii mei de la ProTV International mi-a demonstrat inca o data ca romanii sunt oameni buni indiferent de tara in care locuiesc. Am vizitat multe locuri in Las Vegas dar cel mai bine m-am simtit acasa la Ovidiu unde am cunoscut o multime de romani, am mancat romaneste…Pot spune ca a fost una dintre cele mai frumoase experiente traite de mine in strainatate. Oamenii de acolo m-au facut sa ma simt ca acasa si mi-au demonstrat ca si in State “Las Fierbinti” este un serial foarte indragit. S-au purtat cu mine ca si cu un Movie Star si ProTV International a avut grija sa nu-mi lipseasca nimic”, adaugand ca nu l-au impresionat atit locurile, cat oamenii pe care i-a cunoscut si i-a placut ca acestia erau mult mai relaxati in America, comparativ cu Romania. In Las Vegas actorul spune ca a mai fost impresionat si de coastele de porc foarte bune si foarte ieftine, si evident a profitat de asemenea sa joace si la cazino.

Dezamagit, insa, spune ca  “norocul incepatorului nu m-a nimerit asa ca i-am facut paguba lui Ovidiu care nu m-a lasat sa-mi joc banii mei si tot imi cumpara fise. Cat am pierdut nu mai stiu ca era prea bun coniacul…”.

Si telespectatorii din Romania vor avea ocazia sa vad imagini inedite din calatoria actorului, pentru ca Bobonete a filmat in Las Vegas si pentru cele 2 productii in care joaca.

Am filmat pentru SRC un salut din partea lui Costel din Buftea si un material cu Bobita din Las Fierbinti in Las Vegas!:) pe care nu trebuie sa il ratati, o sa va placa”, incheie Bobonete. 


Cele mai tari momente din serial sunt VIDEO, aici.

Episodul al 7-lea din serialul "Las Fierbinti" este disponibil pe Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni