Probleme in amor in Las fierbinti! De cine crezi ca s-a indragostit politistul Robi

<span style="color:#f00;">Probleme in amor </span>in Las fierbinti! De cine crezi ca s-a indragostit politistul Robi

Astazi, de la 20.30, comedia e la cele mai inalte cote in “Las Fierbinti”, mai ales ca apar probleme in amor!

Vasile (Gheorghe Ifrim) incearca sa reaprinda flacara pasiunii in casnicie si e dispus sa faca orice pentru Manuela (Alina Chivulescu), chiar sa se costumeze in Superman, doctor sau indian.

Episodul este acum pe voyo.ro 





Pentru ca nu are succes, Vasile crede ca Manuela are un amant: o suspecteaza ca este atrasa chiar de Robi (Leonid Doni), politistul satului.

Hotarat sa descopere daca acesta este amantul, Vasile isi aranjeaza o asa-zisa plecare in alt sat, pentru o intalnire cu toti primarii din zona, insa are grija sa ii ia telefonul Manuelei si sa se apuce de spionat. Numai ca Manuela isi da seama care e planul sotului ei si e decisa sa se razbune: vrea sa-l faca pe Vasile sa creada ca Dalida ii face avansuri.

Cum se va termina totul, veti afla in episodul de joi, 15 noiembrie, de la 20.30.



In acelasi episod, Gianina (Anca Dumitra) crede ca a ramas insarcinata. Bobita (Mihai Bobonete) este cel care da sfoara-n tara ca aceasta e gravida si incearca sa afle cine e tatal. Dupa ce si Giani (Costi Dita) si Dorel (Mihai Rait Dragomir) neaga ca ar fi implicati, Bobita ii convinge pe acestia sa mearga toti si sa stea de vorba cu Gianina. Aceasta ajunge sa creada ca e gravida si merge sa ii ceara sfatul Tatei Rapidoaica (Maia Morgenstern).

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni