Rasul romanesc a hibernat destul! "Las Fierbinti" revine la ProTV din 28 februarie

Rasul romanesc a hibernat destul! "Las Fierbinti" revine la ProTV din 28 februarie

Cel de-al treilea sezon al mult indragitului serial “Las Fierbinti” revine la Pro Tv din 28 februarie, de la ora 20.30. deja bine conturate si fiecare cu glumele, ticurile sau replicile sale, personajele din “Las Fierbinti” promit aceeasi voie buna, iar actorii talentati care le dau viata le garanteaza telespectatorilor deja fideli ca si sezonul asta se rade pe cinste.

Mihai Bobonete (Bobita)

“Bobita ramane pe baricade si in sezonul al treilea, la fel cum il stiti. Singura schimbare cred ca este faptul ca prietenia lui cu Giani devine mai certa si mai sigura, iar asta nu face decat sa-i puna pe amandoi in situatii si mai penibile decat pana acum. Pe criteriul unde-s doi puterea creste, veti vedea prostia la dublu, in sensul amuzant al lucrurilor. Baietii astia stiu cum sa aduca voia buna in casele telespectatorilor pentru ca merg la sigur si pe o reteta proprie si secreta.

Nu va spun mai multe despre Bobita pentru ca e mult mai frumos cand veti descoperi singuri prin ce trece si daca s-a schimbat fata de celelalte doua sezoane. Sezonul trei din “Las Fierbinti” este o certitudine, pariati toti banii pe noi! :)”

 

Mihai Margineanu (Ardiles)

”Ardiles e un boem! Si mai e si dat dracu' de egoist si curvar! La nevoie nu se da in laturi de la orice fiinta de sex opus care detine puls si temperatura peste 36 de grade. Babe, vecine, neveste de prieteni sau prieteni de neveste. Singura lui calitate e ca a mers ceva pe la scoala si are mai multe cuvinte la el decat tac'su mare. Dar tot fura gaini ca sa manance! Va trebui sa port discutie cu el, ca asa nu se mai poate!”

 

Mihai Rait Dragomir (Dorel)

“Iti dai seama ca nu pot sa dezvalui foarte multe lucruri, dar telespectatorii trebuie sa stie ca in sezonul 3 Dorel trece printr-o gramada de situatii care mai de care mai comice. Personajul ramane in aceeasi nota comica absurda si de o sinceritate pura ca el. ”

 

Anca Dumitra (Geanina)

“In continuare isi mentine acelasi interes catre ce o pasioneaza si, bineinteles, aceeasi naivitate caracteristica ei. Nu ajunge la altar, dar parca nu ar supara-o ideea . O vom urmari pe Geanina in doua situatii in care va vrea sa se angajeze, o alta in care incearca, pe cat poate ea, sa joace si un pic de teatru. Ma tem ca nu-i va reusi, dar se straduieste . Peripetii sunt destule, evenimente si personaje care vin si pleaca, toate interesante, inedite si cu un scop precis: de a amuza si a fi pe placul telespectatorilor, deja fideli ai serialului.”

 

Costi Dita (Giani)

“In sezonul nou Giani o sa faca ce stie el mai bine, adica... prostii. De schimbat, el nu o sa se prea schimbe pentru ca nu ii iese nimic la afacerea asta. Tot ce pot sa zic e ca, printre altele, in viata lui o sa se petreaga tot felul de intamplari cu: strigoi, ursi carpatini, reclame TV, roluri in filme romanesti... un copil… Din astea, cum are tot romanul! ”

 

Leonid Doni (Robi)

“Si in sezonul 3 Robert Doroftei este un “lup singuratic”, un campion al legii… in mintea lui! Doroftei este perfect constient de importanta pe care o are in mentinerea echilibrului intre fortele raului si fortele binelui in Fierbinti. Este perfect constient ca fierbintenii au nevoie de el ca de aer. El este un Superman, un Bruce Wayne, un Spiderman la un loc. Este fericit ca in sfarsit Politia Romana si-a dat seama de calitatile lui de super-erou si il recompenseaza cu o masina nou-nouta model 2000 toamna. Isi sprijina bicicleta de gard pentru a se concentra pe abilitatile lui de sofer profesionist. Pentru a fi cu un pas inaintea infractorilor isi achizitioneaza de la teleshopping un detector de minciuni la oferta. Criminalii nu mai au scapare acum! Si toate astea vin cu un pret: stie la ce pericole i-ar expune pe cei apropiati, asa ca nu isi permite luxul de a intemeia o familie nici in sezonul 3. Pe scurt, nici pe planul virginitatii lui nu sunt prea multe schimbari…”

 

Alina Chivulescu (Manuela)

“Personajul meu functioneaza tot dupa principiul "ce bine ti-am facut sa ma urasti asa de tare?", deci cu cat e mai dragut Vasile cu atat e Manuela mai greu de multumit si, ca de obicei, vrea sa controleze tot.”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni