• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Astazi, tara o arde pe comedie cu "Las Fierbinti"! Celentano cuceritorul intra in actiune diseara, de la 20:30

Astazi, tara o arde pe comedie cu "Las Fierbinti"! Celentano cuceritorul intra in actiune diseara, de la 20:30

Astazi, tara o arde pe comedie cu "Las Fierbinti"! Celentano cuceritorul intra in actiune diseara, de la 20:30

Saptamana aceasta primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) din “Las Fierbinti” este pus pe afaceri. Pentru ca primeste o informatie cum ca s-ar construi o autostrada Bucuresti-Iasi, care ar trebui sa treaca si prin localitatea pe care o gospodareste, Vasile e decis sa faca afaceri din care sa scoata bani.

Asa se face ca afla ca Mos Peleus (Horatiu Malaele) detine un teren pe unde ar trebui teoretic sa treaca autostrada si se decide sa-l cumpere de la el, pentru ca apoi sa-l revanda, la un pret mai mare, constructorilor autostradei. Si pentru ca planul sau sa iasa exact asa cum isi doreste, il trimite pe politistul Robi (Leonid Doni) sa-l convinga pe Mos Peleus sa vanda. Daca acesta se va lasa induplecat sau nu, telespectatorii Pro Tv vor descoperi in episodul “Las Fierbinti” de saptamana aceasta.

Celentano (Adrian Văncică) are si el o noua misiune. Dupa ce Firicel (Cuzin Toma) ii marturiseste ca are o amanta, Celentano e decis sa-si schimbe look-ul pentru a cuceri doamne si domnisoare pentru amicul sau.

Numai ca in momentul in care o abordeaza chiar si pe Geanina (Anca Dumitra), Bobita (Mihai Bobonete) si Giani (Costi Dita) sunt chititi sa ii dea o lectie simpaticului betiv pe care sa n-o uite prea curand. Ce se va intampla, veti afla joi, in “Las Fierbinti”, de la 20.30, pe Pro Tv.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni