• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Milioane de telespectatori au urmarit intamplarile din Fierbinti! Azi, de la 21:30, vezi un nou episod "Las Fierbinti"

Milioane de telespectatori au urmarit intamplarile din Fierbinti! Azi, de la 21:30, vezi un nou episod "Las Fierbinti"

Milioane de telespectatori au urmarit intamplarile din Fierbinti! Azi, de la 21:30, vezi un nou episod "Las Fierbinti"

Aventurile din Fierbinti, cu Celentano care credea ca si-a pierdut casa, au fost urmarite de 2 milioane de telespectatori la nivel national pe intreg intervalul de difuzare (21:33-22:35). In minutul de aur de la 22:01, 2.3 milioane de telespectatori urmareau Las Fierbinti.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 12.9 puncte de rating si o cota de piata de 31.3%, urmatorul post clasat inregistrand valori de 3 ori mai mici: 4.2 puncte de rating si 10.2% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii episodului plin de umor o audienta medie de 9.8 puncte de rating si 20% share, urmatorul post clasat inregistrand 6 puncte de rating si 12.3% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 10.8 puncte de rating si o cota de piata de 22.3%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 6.1 puncte de rating si 12.6% cota de piata.

Episodul de aseara i-a surprins pe Celentano, Ardiles si Firicel intr-o dilema imobiliara destul de grava: filozoful satului, mereu ingandurat si plin de sfaturi, si-a pierdut casa, pe care i-o vanduse trubaDurului din localitate. Totul s-a dovedit a fi o intelegere intre cei doi, pe care Celentano a... uitat-o! Cei doi se intelesesera sa-i faca o farsa soacrei lui Celentano. In acelasi episod, tot Fierbintiul vuia despre probleme referitoare la filmele pentru adulti. Bobita a bagat spaima in toti localnicii, vorbindu-le despre monitorizarea activitatii cibernetice de catre Efbiai. 

In aceasta seara de la 21:30, isteria Efbiaiului continua! Primarul Vasile s-a gandit sa faca un mic business pe baza preocuparilor localnicilor din Fierbinti. Evident, rege suprem al afacerilor poate fi numai unul. Bobita a intrat imediat pe fir, solicitand jumatate din incasari. Fara succes, acesta il va scoate din schema pe Primar cu o inginerie informatica, castigand fara niciun dubiu meciul afacerilor.  

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni