• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Într-un nou episod Las Fierbinți, Firicel se pregătește să devină pilot de avion

Într-un nou episod Las Fierbinți, Firicel se pregătește să devină pilot de avion

Într-un nou episod Las Fierbinți, Firicel se pregătește să devină pilot de avion

Astăzi, de la 20:30, vedem transformările personajelor din Las Fierbinți pentru o viață mai bună. Dorel pleacă la Slobozia să cumpere trei bonsai de la florărie, să-l ajute Universul să aibă o viață mai bună. „Îmi dă sănătate și fericire pe toată linia”, va spune el, convins că a găsit rezolvarea.

Firicel e supărat că s-a certat cu nevasta lui și că și-au spus vorbe grele. „Zici că eram cei mai mari dușmani. Când te lovește cineva cu vorbe-n inimă, asta nu se mai duce cu nimic.

A râs de visul meu, l-a călcat în picioare. I-am spus visul meu de când eram mic și a început să râdă de mine”, îi va spune lui Celentano. A recunoscut că-și dorea să devină pilot de avion, dar nici reacția prietenului lui nu e una cu mult mai încurajatoare. În cele din urmă, Celentano se oferă să-i dea lecții de aviație și să-i susțină visul.

Vasile are probleme emoționale, a fost la doctor și a primit recomandarea de a râde de lucrurile mici din viață. Așa că are o revelație atunci când vede că lui Brânzoi îi crapă cămașa și se ține de glume cu toți cei pe care-i întâlnește. Sănătatea lui e neprețuită și face totul pentru a se detensiona și a scăpa de stres și griji.

Giani se îndrăgostește de el. „Mi-am dat seama că sunt cel mai mișto om de pe pământ. Când stau cu mine și mă aud, mă prăpădesc de râs, sunt tare rău de tot. Cel mai potrivit om pentru mine sunt eu. Cuplul anului”, le va spune lui Bobiță și lui Dorel. Își va aduce aminte teoria mamei lui de când era copil, o urmează și are planuri mărețe. 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni