• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Aseară, Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență! Într-un nou episod, polițistul Robi dă vestea cea mare... este tată!

Aseară, Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență! Într-un nou episod, polițistul Robi dă vestea cea mare... este tată!

Aseară, Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență! Într-un nou episod, polițistul Robi dă vestea cea mare... este tată!

Aseară, telespectatorii nu au ratat porția de râs garantată de personajele din cel mai iubit serial din România. Las Fierbinți a fost, din nou, lider absolut de audiență!

Văzând condiția fizică îngrijorătoare a Gianinei, Dalida s-a dus la Robi să facă dreptate: „Am venit să îl raportez pe Nicu Rață că și-a bătut joc de Gianina”, i-a spus aceasta polițistului. Fiind pus la perete, Rață a recunoscut motivul răzbunării sale: Gianina îi tot trântea ușa de la mașină! „Mașina e viața mea, mă doare sufletul când văd că o maltratează în halul ăsta. Dacă tot a zis că n-a văzut și n-a auzit nicio diferență... am găsit eu ceva să fie așa cum vrea ea”, a povestit acesta despre fapta comisă. 

Celentano a trecut prin adevărate peripeții în timp ce muncea. Soacra vecinului s-a îmbătat cu pălincă de gutui și a leșinat, iar Celentano a fost nevoit să se oprească din vopsit peretele pentru a avea grijă de ea. Vecinii săi nu l-au crezut când le-a povestit cele întâmplate și au refuzat să îl plătească pentru munca prestată. „Dacă tu și nebăut o dai de gard... cariera ta de meșter e pe ducă. Gata, ai intrat pe linie moartă!”, i-a spus soacra lui Celentano acestuia. 

Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.5 puncte de rating și 29.6% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 24.4% share. De-a lungul difuzării, peste 1.5 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:00, aproape 1.8 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV!

În această seară, serialul revine și fierbințenii au parte de cele mai neașteptate situații. Giani face cursuri de educație financiară și vrea să învețe alte persoane cum pot deveni antreprenori. Nici Celentano nu se lasă mai prejos și va compune o scrisoare adresată ambasadorului Suediei pentru a obține azil politic, iar Firicel i se va alătura. Robi îi va da o veste mare primarului Vasile: este tatăl unui copil de 10 ani! Totuși, acesta va fi sceptic și îl va sfătui pe polițist: „Eu nu vreau să-ți stric bucuria, dar eu nu cred că e copilul tău, mă! Gândește-te bine! Dacă era să fie, eu cred că aflai până acum”. Cum se vor sfârși toate aceste peripeții, aflăm astăzi!

Noul sezon Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul pot fi urmărit în avans, pe VOYO

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni