• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Dalida va lua mită în numele lui Vasile: „Umblu pe la primărie să-ți dau ție șpăgi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Dalida va lua mită în numele lui Vasile: „Umblu pe la primărie să-ți dau ție șpăgi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Dalida va lua mită în numele lui Vasile: „Umblu pe la primărie să-ți dau ție șpăgi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Ieri seară, telespectatorii s-au bucurat de fiecare minut din serialul lor preferat și au fost părtași la cele mai amuzante și neașteptate întâmplări din Fierbinți. Ca de fiecare dată, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență

Gallery

Pentru a evita plata unei datorii mai vechi, Robi și-a vandalizat propria locuință și a dat vina pe omul responsabil pentru toate jafurile din sat: Ardiles. Însă expertul în furtișaguri s-a absolvit de vină foarte repede: „Numai un amator putea să facă dezastrul de aici”, a spus acesta. Tot Ardiles s-a prins numaidecât de cine este, de fapt, vinovat: „Îmi dai 50 de lei să nu te spun”, i-a propus acesta polițistului.

Celentano s-a supărat pe Firicel deoarece crede că acesta i-a continuat una dintre numeroasele lucrări începute și neterminate. În timpul disputei, multe cuvinte grele au fost aruncate: „Acel caracter de 2 lei”, a spus Celentano despre fostul său prieten. Pentru a-i demonstra că se înșală, Firicel i-a propus să meargă împreună la vecinul cu pricina și să afle dacă el este cel care i-a finalizat lucrarea din casă. Însă lucrurile au degenerat, iar cei doi au spart geamul săteanului cu o piatră.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:26 – 21:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.1 puncte de rating și 27.6% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 7.6 puncte de audiență și 23.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.7 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:57, aproape 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

În această seară, disputa dintre Celentano și Firicel va continua. Mai mult decât atât, aceasta va lua amploare: „Tu l-ai omorât pe nea Cornel ca să nu-mi spună adevărul!”, l-a acuzat Celentano pe Firicel. Rămâne de văzut dacă cei doi vor lămuri situația și vor continua prietenia.

Între timp, Dalida își va face un renume în sat pentru faptul că oferă documente semnate de primar, necesare sătenilor pentru rezolvarea diverselor probleme legate de gospodărie. În schimbul acestor hârtii, secretara va cere un cocoș, 10 kg de cartofi, ciocolată... însă primarul nu știe nimic despre asta: „Umblu pe la primărie să-ți dau ție șpăgi!”, îl va lua prin surprindere un sătean. Ce părere are Vasile despre ce face angajata sa, vom afla în câteva ore.

Noul sezon Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul pot fi urmărit în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni