• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Primarul Vasile joacă Solitaire în loc să muncească: „Tu ai 1.523 de ore jucate pe banii contribuabililor?” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Primarul Vasile joacă Solitaire în loc să muncească: „Tu ai 1.523 de ore jucate pe banii contribuabililor?” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Primarul Vasile joacă Solitaire în loc să muncească: „Tu ai 1.523 de ore jucate pe banii contribuabililor?” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Marți seară, românii s-au bucurat de fiecare minut din serialul lor preferat și au trăit alături de Vasile, Robi, Aspirina, Firicel și ceilalți locuitori din sat cele mai amuzante întâmplări. Episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență.

Gallery

Primarul din Fierbinți a fost extrem de încântat să afle că este câștigătorul a 5.000 de euro pentru recordul de cele mai multe jocuri Solitaire câștigate. Însă bucuria i-a fost repede spulberată de Aspirina: „Ce o să zică lumea, presa când o să afle că tu ai 1.523 de ore jucate pe banii contribuabililor?”, l-a întrebat aceasta. Tot ea a venit cu soluția salvatoare: Vasile le poate spune reprezentanților Solitaire că Aspirina este cea care a bătut recordul... totul pentru jumătate din premiu.

Firicel urma să primească o vizită din partea unei cunoștințe, pe care voia să o impresioneze. Prin urmare, s-a dus la Brânzoi pentru a-i cere cu împrumut un porc, un vițel, 10 găini... iar acesta era dispus să i le dea, însă în schimbul a câtorva ore de muncă: „Un șanț de aici până în grădină, că vreau să trag o țeavă cu apă ca să ud roșiile. Tu vrei să-ți dau porcul pe degeaba? Ți-l vând. Sapă șanțul și-ți dau bani”, i-a propus Brânzoi vecinului său. Cum Firicel nu a fost de acord... schimbul a picat.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.3 puncte de rating și 33.6% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.3 puncte de audiență și 18.8% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:57, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

În această seară, aventurile fierbințenilor continuă! Robi va spune lucrurilor pe nume și va face public motivul pentru care Vasile a câștigat premiul: „De asta a bătut domnul primar recordul ăsta... că freacă menta!”. Rămâne de văzut ce reacție va avea Vasile la auzul acestor vorbe.

Firicel va încerca să o impresioneze pe cea care a venit până în Fierbinți pentru a-i vizita pe el și soția sa. Cum? Se va da drept patronul cârciumii lui Bobiță. Dacă ea va mușca momeala sau nu, vom afla în câteva ore.

Noul sezon Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul pot fi urmărit în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni