• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Vasile a fost prins cu toate neregulile făcute la primărie: „Ai o jumătate de oră să ne bagi 5.000 de euro în cont” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Vasile a fost prins cu toate neregulile făcute la primărie: „Ai o jumătate de oră să ne bagi 5.000 de euro în cont” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Vasile a fost prins cu toate neregulile făcute la primărie: „Ai o jumătate de oră să ne bagi 5.000 de euro în cont” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Serile de marți, miercuri și joi sunt preferatele telespectatorilor! Aseară, cei de acasă au ales să se relaxeze, să fie cu ochii pe PRO TV și să nu rateze niciun minut din serialul lor preferat. Episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență.

Gallery

Primarul din Fierbinți a trăit cu impresia că a fost premiat cu 5.000 de euro pentru cele mai multe ore de Solitaire jucate. Însă cei doi indivizi care au venit să îi înmâneze cecul... l-au păcălit: „Atenție la neatenție! Ți-am luat toate datele din calculator. Ai fost un prost că ne-ai dat accesul. Avem toate informațiile pe care încercai să le ascunzi. Dacă vrei ca toate informațiile astea să nu ajungă în presă, ai o jumătate de oră să ne bagi 5.000 de euro în cont”, l-au amenințat aceștia. Vasile nu a avut de ales decât să le transfere suma cerută.

După o săptămână în care i-a făcut ochi dulci, 24 de ore din 24, Giani i-a recunoscut vânzătoarei de la magazinul lui Oaie motivul pentru care a stat zi de zi în sufletul ei. „Vin aici, la aer condiționat... să stau și eu la răcoare, că mă omoară căldura asta! Mă ia cu leșin, cu transpirații...”, i-a spus acesta după ce a mințit-o că este îndrăgostit de ea.

Și aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:26 – 21:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.3 puncte de rating și 29.3% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 6.7 puncte de audiență și 19% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români s-au bucurat de pățaniile sătenilor, iar în minutul de aur, la ora 21:03, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV!

În doar câteva ore, vom afla ce soluție salvatoare va avea Gianina pentru durerea de spate a lui Bobiță: „Am o licoare magică”, îi va spune aceasta după ce el se va plânge de junghiurile pe care le simte. Tot în această seară, Dalida va avea o problemă existențială: „Toată lumea face câte ceva. Eu? Eu ce fac? Nimic, absolut nimic!”, le va mărturisi aceasta cu lacrimi în ochi primarului Vasile și polițistului Robi.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni