• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Un nou Giani va lua naștere în Las Fierbinți: „Mi-am schimbat stilul de viață. Vreau să scap de stres”

Un nou Giani va lua naștere în Las Fierbinți: „Mi-am schimbat stilul de viață. Vreau să scap de stres”

Un nou Giani va lua naștere în Las Fierbinți: „Mi-am schimbat stilul de viață. Vreau să scap de stres”

Dacă este marți, distracția este garantată! Ca în fiecare săptămână, cei de acasă sunt gata să se bucure de porția triplă de Las Fierbinți. În această seară, de la ora 20:30, cele mai îndrăgite personaje vor avea parte de noi aventuri pline de umor.

Gallery

„Mi-am schimbat stilul de viață. Vreau să scap de stres”, vor fi cuvintele spuse de Giani. Cum pune el în practică acest lucru? Cere de mâncare oamenilor din sat, poartă hainele vecinilor sau stă în gospodăria lor când ei nu sunt acasă. Însă, ulciorul nu merge de multe ori la apă. Rămâne de văzut ce va face Giani atunci când locuitorii din Fierbinți nu o să-i mai accepte obiceiurile.

Aspirina va fi foarte supărată. Motivul? Nu are în ce oală să facă ciorbă! Însă își va aduce aminte că i-a dat-o cu împrumut soacrei lui Celentano. Ajunsă la casa acesteia, ea va face o descoperire de zile mari: „Ce caută toate sculele mele la tine?”, o va întreba Aspirina revoltată. Ce va avea soacra lui Celentano de spus în apărarea ei, vom afla în câteva ore.

Primarul va isca multe controverse prin sat din cauza faptului că invită diverse femei din Fierbinți chiar în gospodăria sa: „Vasile adună neveste, le cheamă pe la el pe acasă, le ține câte 2-3 ore acolo, mâncare, băutură și le trimite cu niște bani acasă”, va spune Firicel. Care este motivul ascuns din spatele faptului că primarul își petrece după-amiezile cu soțiile sătenilor, vom afla chiar în această seară.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul poate fi urmărit în avans pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni