• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Supărarea Aspirinei a atins cote alarmante: „Am vrut să fac o ciorbă și n-am avut pe ce să pun mâna!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Supărarea Aspirinei a atins cote alarmante: „Am vrut să fac o ciorbă și n-am avut pe ce să pun mâna!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Supărarea Aspirinei a atins cote alarmante: „Am vrut să fac o ciorbă și n-am avut pe ce să pun mâna!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Marți seară, telespectatorii s-au bucurat de fiecare minut din serialul lor preferat și au trăit aventuri hilare alături de cele mai îndrăgite personaje. Episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență.

Gallery

Aspirina a elucidat misterul tuturor ustensilelor de bucătărie dispărute: „Știi ce cred eu? Cred că ați venit și ați luat toate astea cu împrumut, eu vi le-am dat, dar voi... mi le-ați dat înapoi? Tu mă iei de proastă? Am vrut să fac o ciorbă și n-am avut pe ce să pun mâna!”, s-a răstit aceasta la soacra lui Celentano. Drept pedeapsă pentru nedreptatea ce i-a fost făcută, Aspirina a aruncat pe acoperiș toate oalele pe care le-a găsit în casa femeii.

Bobiță a descoperit motivul pentru care primarul din sat invită nevestele sătenilor la el acasă... și le plătește pentru asta: „Am primit niște bani pentru emanciparea femeilor din zonele defavorizate și pentru reconversie profesională. Cu banii ăștia, am organizat niște ateliere cu întâlniri tematice, ca să vedem în ce direcție de emancipare se duc ele. Am adus cărți și reviste de dezvoltare personală și profesională... niciuna nu s-a uitat la ele! Una n-a deschis revista! Au bârfit, au mâncat, au băut și au dansat. Asta au făcut în toate zilele”, i-a povestit Vasile revoltat.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.6 puncte de rating și 30.9% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.4 puncte de audiență și 18.4% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:59, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

În această seară, va avea loc o mare ceartă în Fierbinți. „Și dacă te superi... ce? Eu sunt șefa, eu aduc banii în casă!”, se va răsti soția lui Firicel la acesta în momentul în care el îi va cere banii pe care i-a primit pentru timpul petrecut în curtea lui Vasile. Dacă aceasta va ceda și îi va da suma soțului ei, vom afla în câteva ore. Celentano va avea și el motive de supărare, însă neștiute de nimeni: „Nu pot să mănânc, nu pot să beau, nu pot să fac nimic! Sunt într-o stare... de nu-mi vine să fac nimic de câteva zile”, le va mărturisi Gianinei și Aspirinei. Rămâne de văzut care este temeiul depresiei sale.

Noul sezon Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul pot fi urmărit în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni