• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Lui Celentano a început să îi fie frică de bătrânețe: „Oare câte revelioane mai prind eu?” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Lui Celentano a început să îi fie frică de bătrânețe: „Oare câte revelioane mai prind eu?” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Lui Celentano a început să îi fie frică de bătrânețe: „Oare câte revelioane mai prind eu?” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Nu este o noutate faptul că serile de marți, miercuri și joi sunt pline de umor și voie bună. Aseară, românii nu au ratat niciun minut din cel mai iubit serial de comedie din țară. Las Fierbinți a fost, din nou, lider absolut de audiență.

Gallery

​După ce a găsit în gospodăria soacrei lui Celentano zeci de oale și ustensile de bucătărie ce îi aparțin, Aspirina a pornit în căutare de obiecte personale prin tot satul. „Mi s-a pus pata pe tulumba asta. Știi de ce? Că eu cred că e tulumba mea! Ți-am dat-o cu împrumut și nu mi-ai adus-o înapoi! Mi-o aduci acum! Și-mi aduci și ceaunul!”, s-a răstit aceasta la o vecină. Drept urmare, Aspirina a reușit să își recupereze toate lucrurile de mult pierdute.

Celentano a avut parte de o supărare foarte mare. „Am avut o revelație. Mă uitam la televizor și s-a nimerit programul de revelion din 1987. M-a lovit deodată gândul... oare câte revelioane mai prind eu? Maximum 20!”, le-a spus plin de amar Aspirinei și Gianinei. Însă acestea au găsit de îndată un leac pentru frica de bătrânețe a lui Celentano: „Numără fiecare lună până la revelion!”, i-a sugerat Aspirina.

Și aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.7 puncte de rating și 27.6% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 6.0 puncte de audiență și 19.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.7 milioane de români s-au bucurat de pățaniile sătenilor, iar în minutul de aur, la ora 20:59, aproape 1.9 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV!

În această seară, Celentano va găsi o nouă oportunitate de afacere... într-un fier de călcat vechi: „E o antichitate. Sunt chestii foarte rare, foarte scumpe, pe care omul vrea să le aibă. Știi ce facem cu ele? Le vindem”, îi va zice plin de speranță lui Firicel. Rămâne de văzut dacă cei doi prieteni se vor îmbogăți prin această metodă. Între timp, Robi va avea o misiune foarte importantă: „Au fugărit aseară niște mafioți care aveau la ei 50 de kg de droguri. I-au prins, dar n-au găsit marfa. M-au sunat să raportez eu dacă prin sat vorbește lumea, dacă s-a vândut ceva”, îi va spune acesta lui Vasile. Dacă polițistul va reuși să rezolve cazul, vom afla în câteva ore.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni