• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Aspirina a fost neagră de supărare fiindcă Robi i-a întrerupt momentul de relaxare: „Voi nu înțelegeți că eu sunt la SPA?” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Aspirina a fost neagră de supărare fiindcă Robi i-a întrerupt momentul de relaxare: „Voi nu înțelegeți că eu sunt la SPA?” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Aspirina a fost neagră de supărare fiindcă Robi i-a întrerupt momentul de relaxare: „Voi nu înțelegeți că eu sunt la SPA?” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență

În fiecare marți seară, cei de acasă se adună în număr cât mai mare pentru a viziona cel mai iubit serial de comedie din țară. Aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență.

Gallery

​Giani a crezut că a dat lovitura cu noua sa idee de business: „Ai numărul lui Brad Pitt? Să-i zici să stea în casă... să nu dau cu talentul peste el!”, i-a spus acesta partenerului său de afaceri, Dorel. Tot el i-a oferit lui Firicel un rol în film: „Eu am față de cioban?”, a spus acesta nervos înainte de a-l pălmui pe Giani.

Robi a fost înfricoșat de posibilitatea ca Aspirina să fie sechestrată. Motivul? Aceasta nu și-a arătat fața atunci când i-a oferit un pahar cu apă polițistului. „Nu poate omul să-și pună o mască, să stea liniștit, că veniți pe capul lui! Voi nu înțelegeți că eu sunt la SPA?”, i-a mustrat Aspirina pe Robi și soția lui Firicel după ce au intrat peste ea în casă pentru a o salva de închipuitul „atacator”.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.8 puncte de rating și 28.8% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.3 puncte de audiență și 18.4% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:04, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

În această seară, Giani și Dorel vor întâmpina greutăți în realizarea filmului: „De ce vrei tu să joci rolul principal? Vreau eu să joc, că sunt mai înalt și mai frumos! Mie nu-mi convine! Apar doar la început și gata?”, îi va reproșa Firicel fratelui lui Bobiță. Dacă săteanul va renunța la rolul său, iar Giani și Dorel vor rămâne fără unul dintre actori, vom afla în câteva ore.

Noul sezon Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul pot fi urmărit în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni