• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Gianina se află în pericol: „Hai cu noi să-i punem părul pe moațe!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Gianina se află în pericol: „Hai cu noi să-i punem părul pe moațe!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Gianina se află în pericol: „Hai cu noi să-i punem părul pe moațe!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Ca în fiecare săptămână, telespectatorii urmăresc fiecare minut din episodul Las Fierbinți de marți seară. Cei de acasă au venit în număr cât mai mare să vadă ce le poate pielea celor mai îndrăgite personaje. Aseară, Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență.

Gallery

​Soția lui Pandele a fost foc și pară când a văzut că o femeie din sat este interesată de soțul ei: „Ia zi, mă, și mie... care e faza cu Gianina? Mi se pare că se cam dă la bărbatul meu! Ce dă ochii peste cap când îl vede?”, a întrebat-o pe Aspirina. Deși îi este prietenă, aceasta nu a avut nicio explicație care să justifice comportamentul Gianinei.

Din cauza faptului că a obținut 0 puncte din 100 la un test dat tuturor polițiștilor din județ, Robi a primit o pedeapsă aprigă: „M-a pus domn’ primar să scriu o carte și trebuie să o termin azi”, i-a spus acesta lui Bobiță.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.6 puncte de rating și 32.9% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 4.2 puncte de audiență și 12.0% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:10, peste 2.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

În această seară, soția lui Pandele și câteva vecine vor porni pe urmele femeii pe care o consideră un pericol: „Vreau să stau puțin de vorbă cu ea, că s-a dat la bărbatul meu. Auzi, tu ai treabă acum? Hai cu noi să-i punem părul pe moațe!”. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Gianina, după ce a supărat un sat întreg.

Dorel va dori să se reprofileze: „Mă fac polițist! Mă duc la Slobozia să dau examen”, îi va spune acesta încântat fratelui său mai mare. Robi va fi dornic de un coleg, așa că îi va da câteva sfaturi care îl vor ajuta în carieră: „Tu cauți vinovatul nu ca să-l prinzi. Tu cauți vinovatul ca să vadă lumea că o faci. Salariile vin, lunile trec, iar ratele se plătesc”. Dacă fratele lui Bobiță va reuși să își împlinească noul său vis profesional, vom afla în câteva ore.

Noul sezon Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul pot fi urmărit în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni