• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Bobiță nu l-a lăsat pe Dorel să se facă polițist: „Măcar atât pot să fac pentru țara asta...” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Bobiță nu l-a lăsat pe Dorel să se facă polițist: „Măcar atât pot să fac pentru țara asta...” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Bobiță nu l-a lăsat pe Dorel să se facă polițist: „Măcar atât pot să fac pentru țara asta...” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

În fiecare miercuri seară, telespectatorii PRO TV sunt numai ochi și urechi. De ce? Personajele din Las Fierbinți au parte de cele mai neașteptate și amuzante întâmplări. Aseară, Las Fierbinți a fost, din nou, lider absolut de audiență.

Gallery

​Pandele a fost foarte necăjit: „M-am certat cu nevastă-mea rău de tot. Cred că pleacă la mă-sa. Mi-a stricat și televizorul, a dat cu el de pământ de nervi. Au apucat-o geloziile”, le-a povestit acesta lui Giani și Rață. Motivul disputei? „Dacă am văzut că e loc... m-am băgat!”, a zis Pandele, făcând referire la Gianina. Însă mare i-a fost mirarea când a aflat că aceeași femeie i-a căzut cu tronc lui Nicu Rață: „Stai, mă, că și eu m-am îndrăgostit de ea! Am crezut că face așa doar cu mine!”, a spus taximetristul revoltat.

Dorel era determinat să devină un om al legii: „Asta e meseria pe care vreau să o fac toată viața! Mă fac polițist! Mă duc la Slobozia să dau examen”, i-a spus acesta fratelui său. Totuși, Bobiță nu l-a sprijinit în realizarea visului său. Mai mult decât atât, s-a împotrivit prin orice mijloace: „Tu stai aici în cameră și nu te miști de aici până nu trece examenul! Nu poți să te faci polițist! Măcar atât pot să fac pentru țara asta...”, i-a zis Bobiță fratelui său mai mic, înainte de a-l încuia într-o încăpere din cârciuma sa.

Și aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.9 puncte de rating și 29.3% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 5.8 puncte de audiență și 17.1% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români s-au bucurat de pățaniile sătenilor, iar în minutul de aur, la ora 20:59, peste 2.1 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV!

În această seară, Giani îl va șoca pe Bobiță cu metoda prin intermediul căreia vrea să se îmbogățească: „Mi-a ieșit combinația! Am scăpat de sărăcie! Îmi vând un rinichi. Am doi... am dublură!”, va spune acesta. Dacă săteanul chiar va recurge la acest mijloc extrem de obținere a banilor, vom afla în câteva ore. Între timp, Celentano își va confecționa arme din furculițe și cozi de mătură: „Mă pregătesc de apocalipsă”, îi va explica acesta lui Firicel. Rămâne de văzut de ce locuitorul din Fierbinți crede că sfârșitul lumii este aproape.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni