• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Celentano a adoptat un nou stil de viață: „Ce fac eu se cheamă fasting. Beau numai 8 ore pe zi” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Celentano a adoptat un nou stil de viață: „Ce fac eu se cheamă fasting. Beau numai 8 ore pe zi” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Celentano a adoptat un nou stil de viață: „Ce fac eu se cheamă fasting. Beau numai 8 ore pe zi” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

În fiecare marți, miercuri și joi, telespectatorii aleg să își încheie ziua cu o doză sănătoasă de râs, marca Las Fierbinți. Aseară, românii nu au ratat niciun minut din serialul lor preferat, care a fost lider absolut de audiență.

Celentano a adoptat un stil de viață sănătos: s-a apucat de post intermitent, ultimul trend în materie de alimentație, însă l-a adaptat la nevoile și dorințele sale. „Ce fac eu se cheamă fasting. Beau numai 8 ore pe zi. În restul timpului, mă odihnesc... ca să nu mor tânăr. Beau organizat, nu beau ca proștii oricând, la orice oră”, i-a explicat acesta lui Firicel.

Nicu Rață era cât pe ce să facă nuntă cu o domnișoară misterioasă. Taximetristul era în al nouălea cer, însă toate visurile i-au fost spulberate de Ardiles, care i-a povestit toate necazurile provocate de tânără: „Am văzut-o pe Cipriana, gagica mea care m-a lăsat cu ochii în soare și a furat calul pe care l-am furat. Într-o dimineață, m-am trezit și mi-a luat tot din casă”, a spus Ardiles. Prin urmare, Rață și-a luat gândul de la însurătoare.

Și aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.6 puncte de rating și 29.4% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.3 puncte de audiență și 17.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români s-au bucurat de pățaniile sătenilor, iar în minutul de aur, la ora 21:12, peste 2.1 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV!

Necazul unuia, bucuria altuia! În această seară, Giani va afla cu surprindere că o vecină i-a lăsat o moștenire impresionantă înainte de a muri: „Mi-a lăsat banii ăștia și mi-a lăsat și casa”, îi va spune acesta lui Bobiță. Cum s-a întâmplat acest lucru și ce va avea de spus copilul fostei vecine, vom afla în câteva ore. Între timp, Celentano va suferi o schimbare la nivel spiritual: „Stau ca Dalai Lama și încerc să-mi golesc capul de gânduri”, îi va spune acesta lui Firicel, care îl va întrerupe din meditație. Cum va reacționa Firicel la cele auzite, vom vedea în această seară.

Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni