• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Românii nu ratează nicio ocazie de a râde cu gura până la urechi! – Las Fierbinți și Săriți de pe fix!, lideri de audiență!

Românii nu ratează nicio ocazie de a râde cu gura până la urechi! – Las Fierbinți și Săriți de pe fix!, lideri de audiență!

Românii nu ratează nicio ocazie de a râde cu gura până la urechi! – Las Fierbinți și Săriți de pe fix!, lideri de audiență!

Joi seară, comedia a cucerit România! Telespectatorii nu au ratat niciun minut din cel mai iubit serial din țară și cel mai amuzant și nebun show al momentului. Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență.

Gallery

Robi a avut o zi plină la secția de poliție. Mai mulți locuitori din Fierbinți au depus plângere împotriva unui monstru mare, păros și negru: „Am urlat din toți rărunchii”, a spus un sătean. „Robi, mi-a furat monstrul adidașii”, s-a plâns și Gianina. Polițistul satului, Dorel și un vecin au pornit în căutarea creaturii misterioase. Celor trei le-a picat fisa în momentul în care s-au întâlnit cu Brânzoi, care s-a lăudat cu ce alimente ieftine a cumpărat de la nimeni altul decât hoțul satului: „Am găsit părosul! Ardiles e! De unde are atâtea ouă, de unde are damigeană cu vișinată și, mai important decât atât, de ce le vinde la prețul ăsta?”.

Aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:30 – 21:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.8 puncte de rating și 28.6% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 5.3 puncte de audiență și 15.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 20:44, aproape 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, la PRO TV!

Ieri seară, Mira și Emil Rengle au acceptat invitația lui Cabral de a lua parte într-un show de comedie pură! Alături de ei, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Irina Antonie, Cătălin Neamțu, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea și Lucian Ghimiși au generat starea de bine a românilor într-o ultimă ediție a primului sezon Săriți de pe fix!.

Emisiunea Săriți de pe fix! a fost în topul preferințelor telespectatorilor! În intervalul orar 21:28 – 23:32, PRO TV a înregistrat 6.1 puncte de audiență și 21.2% cotă de piață în rândul publicului Național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.7 puncte de rating și 19.9% share.

Toate episoadele Las Fierbinți și edițiile Săriți de pe fix! din acest sezon sunt disponibile pe VOYO.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni