• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinți a fost, din nou, lider absolut de audiență! În această seară, comedia continuă cu un nou episod!

Las Fierbinți a fost, din nou, lider absolut de audiență! În această seară, comedia continuă cu un nou episod!

Las Fierbinți a fost, din nou, lider absolut de audiență! În această seară, comedia continuă cu un nou episod!

Aseară, telespectatorii s-au bucurat de un nou episod din cel mai îndrăgit serial de comedie, în care Dalida, Celentano, Firicel și Robi au avut parte de cele mai neașteptate și amuzante întâmplări. Las Fierbinți a fost, din nou, lider absolut de audiență.

Celentano și Firicel au dat o spargere în Fierbinți. Miza? Două baxuri de spirt! „Ca să nu vă luați bătaie, spirtul se confiscă!”, l-a amenințat Firicel pe vecinul său. Bucuria nu a ținut foarte mult deoarece soția lui Firicel i-a prins asupra faptului: „Ăsta e alcool medicinal, la altceva se folosește, nu la băut!”, le-a spus aceasta nervoasă. Cei doi prieteni au încercat să o păcălească, dar ea nu i-a crezut: „Pâinea asta, care este îmbibată în spirt... o dă la păsări. Păsările mănâncă. Când ajunge pâinea cu spirt în ficat... se înfoaie ficatul în ele și se face, în limbajul franțuzesc, foie gras. Tu știi cu cât se vinde ăsta?”, a mințit-o Celentano.

Robi s-a oferit să o ajute pe Dalida să scape de toate monedele ce i-au fost refuzate de vânzătoarea de la Oaie: „Eu aveam de gând să mă duc la Slobozia să schimb banii, dar mi-a zis Ardiles că mai bine îmi dă bonuri de masă. Sunt mai valoroase decât banii!”, i-a spus polițistul Dalidei. Secretara primarului nu a apreciat gestul acestuia deoarece Robi i-a făcut mai mult rău decât bine: „Te strâng de gât! Ai schimbat 350 de lei pe niște bonuri expirate! Tu te-ai uitat la dată? Sunt expirate din 2019!”, a spus aceasta nervoasă.

Gallery

Episodul Las Fierbinți de ieri seară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.2 puncte de rating și 31.8% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea 6.5 puncte de audiență și 18.5% share. De-a lungul difuzării, peste 2.2 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de maximă audiență, la ora 21:15, peste 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV!

În această seară, o altă săteancă va avea o mare problemă: „Robi e aici? Îmi dispar rufele de la uscat, domn’ primar!”, va spune aceasta. Vasile va fi foarte implicat în ceea ce privește necazul doamnei: „Doamnă, ce rufe vă dispar? Sunt foarte importante toate detaliile. Este un caz care trebuie investigat ca lumea!”. Cum va fi soluționată problema, vom afla în câteva ore.

Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Vezi și:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni