• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Joi seară, românii s-au bucurat de comedie! Serialul Las Fierbinți a fost lider incontestabil de audiență!

Joi seară, românii s-au bucurat de comedie! Serialul Las Fierbinți a fost lider incontestabil de audiență!

Joi seară, românii s-au bucurat de comedie!  Serialul Las Fierbinți a fost lider incontestabil de audiență!

Joi seară, telespectatorii s-au bucurat de fiecare minut din serialul lor preferat și au trăit, alături de cele mai îndrăgite personaje, întâmplări din-cale afară de amuzante. Las Fierbinți a fost, din nou, lider absolut de audiență.

Gallery

​Vasile a trăit momente de coșmar timp de o zi întreagă în care nu a putut da de omul său de încredere, Robi: „M-am dat de ceasul morții. Am crezut că a crăpat pământul în două și că te-a înghițit”, i-a mărturisit primarul polițistului. Ce s-a întâmplat cu Robi? „M-am blocat în celulă, domn’ primar, dar mi-a fost jenă să vă sun pe dumneavoastră. Tot în interes de serviciu am făcut asta, ca să-mi ascut simțurile de polițist”, a povestit acesta, înainte de a suporta consecințele.

Giani i-a propus lui Dorel să facă o vacanță de o zi... până la Slobozia: „Tu ai văzut ce se întâmplă la Slobozia? N-avem cum să ratăm asta! S-a inventat un sport, e șmecher rău de tot. Jap! Mare palmă în față! Stă pe loc, își revine și el, că și-a luat palma aia. După ce și-a revenit... jap! Îi învinețește fața ăluia”, i-a spus acesta fratelui lui Bobiță. Însă cârciumarul, care a asistat la discuție, nu a fost de acord ca Dorel să plece cu Giani: „Du-te, mă, cu vrăjelile astea, că se vede din avion ce vrei tu să faci. Unde mi-l iei pe ăsta? Să mi-l botoxeze ăia, să se întoarcă și să nu mai știi care e fața lui și care e umflătura?”, a spus Bobiță nervos.

Episodul Las Fierbinți de joi seară a fost lider absolut de audiență. În intervalul orar 20:29 – 21:28, PRO TV a înregistrat 11.3 puncte de rating și 30.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 8.2 puncte de audiență și 22.3% share în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:10, peste 2.3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni