Peste 2.2 milioane de românii au urmărit, aseară, serialul Las Fierbinți

Peste 2.2 milioane de românii au urmărit, aseară, serialul Las Fierbinți

Aseară, telespectatorii au fost cu ochii pe noul episod din Las Fierbinți și s-au bucurat la maximum de comedie. Locuitorii celui mai popular sat au trecut prin peripeții neașteptate, iar serialul a fost lider absolut de audiență.

Gallery

​Celentano i-a făcut o vizită mamei soacre alături de Dorel, însă aceasta nu s-a arătat prea fericită: „Iar ai venit cu prostul ăsta? Celentano, plecați de aici, că numai probleme îmi faceți!”, i-a spus aceasta nervoasă. Însă Celentano nu s-a dat bătut și a continuat să îl ajute pe Dorel să o curteze pe mama soacră, pentru a bea gratis la cârciuma lui Bobiță: „Te invităm la masă!”, i-a propus Celentano lui Dorel, pentru a-l apropia pe acesta de soacra sa.

Robi a primit un ordin foarte clar din partea șefului său: să îi cumpere o trotinetă drept cadou pentru ziua onomastică. Așa că polițistul a luat-o la pas prin Fierbinți pentru a convinge sătenii să pună bani la cadoul primarului: „E ziua lui, mă! După ce că a făcut atâtea pentru comuna noastră, nu merită și el o mică atenție? Hai să facem un cadou. Mă gândeam să punem tot satul bani și să-i luăm o trotinetă”, i-a spus Robi unui vecin. Însă polițistul s-a lovit de refuzuri.

Ieri seară, serialul a fost lider absolut de audiență! În intervalul orar 20:30 – 21:28, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.8 puncte de rating și 33.7% cotă de piață, cifre mult mai mari față de televiziunea de pe locul 2 care avea doar 5.3 puncte de audiență și 13.9% share. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:15, aproape 2.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

În această seară, adevăratul iubit al soacrei lui Celentano își va face apariția la cârciuma lui Bobiță pentru a-i da o lecție lui Dorel, care s-a amorezat de aceasta. Însă Celentano va sări în apărarea prietenului său: „Soacră-mea este gagica lui Dorel și așa rămâne. Tataie, soacră-mea este pe tarlaua mea, iar eu hotărăsc cine e gagicul ei!”. Cum se va încheia conflictul celor doi bărbați, vom afla în câteva ore.

Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul este disponibil în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni