• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență! În această seară, un actor cunoscut își face apariția: „Brad Pitt e la noi în sat!”

Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență! În această seară, un actor cunoscut își face apariția: „Brad Pitt e la noi în sat!”

Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență! În această seară, un actor cunoscut își face apariția: „Brad Pitt e la noi în sat!”

În fiecare marți, miercuri și joi, telespectatorii aleg să își încheie ziua cu o doză sănătoasă de râs, marca Las Fierbinți. Românii nu au ratat niciun minut din serialul lor preferat, care a fost, din nou, lider absolut de audiență.

Gallery

Dorel a fost îndrăgostit lulea de soacra lui Celentano până când fratele său mai mare l-a cumințit: „Tu nu ești sănătos la cap! Cum să te duci la femeia aia bătrână? Mai are 2-3 ani și o bagi în groapă. De ce nu-ți găsești una tânără ca tine?”, i-a spus Bobiță nervos. Astfel, Dorel a lăsat-o în pace pe soacra lui Celentano, care l-a scurt timp și-a găsit alt iubit.

Robi a mers prin tot satul pentru a face chetă. Motivul? Să strângă bani pentru cadoul primarului cu ocazia zilei de nume. Însă norocul nu a fost de partea lui, iar polițistul a fost nevoit să recurgă la alte metode pentru a strânge suma necesară achiziționării unei trotinete electrice: „Tu mi-ai spart stopul ca să-mi dai amendă că n-am stop? Tu ești supărat pe mine că nu ți-am dat bani de ziua lui Vasile ca să-i cumperi cadou? Nu veni cu șmecherii d-astea la mine, că te dau în judecată! Tu-mi dai banii pe stop!”, i-a spus Rață foarte supărat.

Și aseară, episodul Las Fierbinți a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.4 puncte de rating și 34.7% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 5.1 puncte de audiență și 14.3% share. De-a lungul difuzării, la nivel național, peste 2.2 milioane de români s-au bucurat de pățaniile sătenilor, iar în minutul de aur, la ora 21:13, peste 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV!

În această seară, un actor cunoscut își va face apariția în Fierbinți: „Ați văzut cine e la noi în sat? Când am văzut... nu mi-a venit să cred. Am înlemnit. E la noi în sat, aici! Brad Pitt!”, le va spune Giani entuziasmat Aspirinei și Dalidei. Motivul pentru care săteanul va fi atât de fericit? „Dacă mă împrietenesc cu el... Hollywood scrie pe mine!”, va povesti acesta. Rămâne de văzut dacă Giani își va clădi o carieră în domeniul actoriei sau visurile îi vor fi năruite.

Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni