• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • În această seară, polițistul Robi va avea o revelație: „De ce să muncesc dacă pot să stau degeaba?”

În această seară, polițistul Robi va avea o revelație: „De ce să muncesc dacă pot să stau degeaba?”

În această seară, polițistul Robi va avea o revelație: „De ce să muncesc dacă pot să stau degeaba?”

Astăzi se dă startul unei noi săptămâni pline de râsete stârnite de întâmplările celor mai îndrăgite și amuzante personaje. În această seară, de la ora 20:30, telespectatorii se vor putea strânge în fața televizoarelor pentru a urmări aventurile sătenilor din Fierbinți.

Gallery

Robi, polițistul satului își va face apariția la primărie îmbrăcat în trening: „De ce nu ești în uniformă?”, îl va întreba Vasile pe un ton aspru. Explicația lui Robi va fi una simplă: „Mi-am luat o zi liberă. Pot să-mi iau din când în când o zi liberă... dacă sunt stresat. De ce să muncesc dacă pot să stau degeaba? Sunt stresat că nu mă mai ajung cu banii din salariu”. Ce părere va avea șeful său despre asta, vom afla în câteva ore.

Dorel va avea o mare supărare: Gianina vrea să fie iubita altui bărbat! „Cu ce e mai mișto Giani ca mine? Eu te iubesc pe tine de mult și eu cred că sunt cel mai potrivit pentru tine”, îi va spune fratele lui Bobiță. Rămâne de văzut cum va gestiona Gianina această situație.

O nouă modă va lua amploare în Fierbinți: jocurile de noroc. Toți sătenii vor merge la cârciuma lui Bobiță pentru șansa de a câștiga mulți bani într-un timp foarte scurt. Însă unul dintre clienți se va prinde de șmecheria din spatele aparatelor și se va răzvrăti: „Să-mi dai banii înapoi că nu merge, aparatul e stricat! Am dat de butoanele alea... am pierdut 3 milioane, dă-mi banii înapoi!”, îi va spune acesta lui Bobiță. Cum se va comporta cârciumarul în circumstanța dată, vom afla în curând.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul poate fi urmărit în avans pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni