• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Căpcăunul și Vulpoiul, noi indicii pentru detectivii Masked Singer! Vor ghici aceștia cine se ascunde în spatele măștilor?

Căpcăunul și Vulpoiul, noi indicii pentru detectivii Masked Singer! Vor ghici aceștia cine se ascunde în spatele măștilor?

Căpcăunul și Vulpoiul, noi indicii pentru detectivii Masked Singer! Vor ghici aceștia cine se ascunde în spatele măștilor?

Este vineri și avem cel mai tare show de entertainment pe PRO TV. În această seară, măștile rămase în concurs se vor duela pentru un loc în Marea Finală Masked Singer România. 

Printre norocoșii care au ajuns în semifinală îi amintim pe cumpătatul Vulpoi și carismaticul Căpcăun. În ultima ediție Masked Singer România, Vulpoiul le-a oferit detectivilor un show pe măsură, dar și noi indicii care să ajute la demascarea sa. 

“De mulți ani nu mai sunt eu așa cum mă știați. Am fentat ispitele și am ales calea spiritualității. Am învățat cumpătarea și am descoperit echilibrul. Yoga a devenit un stil de viață și de abia acum mă simt împlinit. Am fost mereu un tip empatic, gata să dea o mână de ajutor celor aflați la greu. (...) Am fost deschizător de drumuri și nimeni nu poate contesta asta, zic eu”, le transmite Vulpoiul detectivilor, în timp ce-și aranjează blana și costumul în oglindă și se pregătește să urce pe scenă. 

“Yoghin, inventator, empatic!”, și-a notat Codin Maticiuc, fiind parcă și mai bulversat după destăinuirile Vulpoiului. 

Nici Căpcăunul nu s-a lăsat mai prejos și a făcut spectacol pe scena Masked Singer România. Personajul care l-a vrăjit pe detectivul Codin Maticiuc spune că menirea sa a fost dintotdeauna să cânte. “Cred că s-a văzut clar că nicăieri nu mă simt mai bine decât pe scenă”, le-a transmis Căpcăunul detectivilor. Acesta a mai dezvăluit de la volanul unei mașini că îi plac la nebunie senzațiile tari.  

Mai multe imagini cu Vulpoiul și Căpcăunul în galeria foto de mai jos

Căpcăunul și Vulpoiul se luptă în această seară pentru a-și asigura un loc în Marea Finală Masked Singer România și pentru șansa de a pleca acasă cu trofeul de “cea mai iubită mască”. Tu ce zici de indiciile oferite de cei doi? Ghicești cine se află sub mască?

Vezi în video-ul de mai jos indiciile oferite de Vulpoi și Căpcăun, dar și reacțiile juraților




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni