Costi Ioniță a părăsit aseară show-ul Masked Singer România! Artistul s-a ascuns sub masca Vulpoiului

Costi Ioniță a părăsit aseară show-ul Masked Singer România! Artistul s-a ascuns sub masca Vulpoiului

Printre norocoșii care au ajuns în semifinală au fost Vulpoiul și Căpcăunul. În ultima ediție Masked Singer România, Vulpoiul le-a oferit detectivilor un show pe măsură, dar și noi indicii care să ajute la demascarea sa.

De mulți ani nu mai sunt eu așa cum mă știați. Am fentat ispitele și am ales calea spiritualității. Am învățat cumpătarea și am descoperit echilibrul. Yoga a devenit un stil de viață și de abia acum mă simt împlinit. Am fost mereu un tip empatic, gata să dea o mână de ajutor celor aflați la greu”, le-a transmis el detectivilor. 

După votul detectivilor și al publicului, personajul care s-a demascat a fost Vulpoiul, iar vedeta care s-a ascuns în spatele măștii a fost Costi Ioniță! Iată ce a declarat el despre experiența din acest concurs: ”Nu e simplu, serios, să stai cu câteva kilograme pe tine. Plus că te încălzești și mai trebuie să și cânți, să mai și dansezi, să mai și faci parte din show, că îți vine coregraful cu stânga-dreapta, sus-jos, trebuie să le ții minte. Este într-adevăr o experiență frumoasă, și pentru un artist care vrea să aibă ceva în palmares, eu zic că emisiunea asta își spune cuvântul clar în cariera lui.

Vezi și: Cel mai așteptat moment din semifinală! Cine își va da masca jos

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni