Masterchef: Restul e plăcere. Foie gras cu tocăniță de linte - Scărlătescu
Publicat
În ediția 3 a emisiunii Masterchef: Restul e plăcere, Sorin Bontea gătește pentru invitată tortellini cu ricotta și spanac
Ingrediente:
- Spanac 300
- Ricotta 240 g
- Parmezan 50 v
- Aluat paste 180 g
- Ceapă 70 g
- Ulei măsline 25 ml
- Nucșoara după gust
Pași:
1. Călim ceapa până devine galben-auriu. Punem spanacul, sare, piper nucșoară, după
care punem compoziția la scurs.
2. După ce scurgem compoziția, o tocăm mărunt și amestecăm cu ricotta și cu un pic de
parmezan.
3. Facem pastele (manual sau cu mașina de făcut paste), le decupăm și le umplem cu
compoziția.
4. Punem la fiert, iar la final le tragem în unt.