• Emisiuni
  • MasterChef
  • Florin Dumitrescu este cel mai tanar jurat MasterChef din lume. Cel mai tare cooking show incepe la ProTV pe 20 martie

Florin Dumitrescu este cel mai tanar jurat MasterChef din lume. Cel mai tare cooking show incepe la ProTV pe 20 martie

Florin Dumitrescu este <span style="color:#f00;">cel mai tanar jurat MasterChef din lume.</span> Cel mai tare cooking show incepe la ProTV pe 20 martie

Florin Dumitrescu, unul dintre juratii emisiunii “MasterChef” care va fi difuzata din 20 martie la ProTv, este la cei 24 de ani ai sai cel mai tinar jurat “MasterChef” din lume.

Ma simt extrem de onorat. Am facut un mic research si am vazut ca la cei 24 de ani pe care ii am, sunt cel mai tanar jurat “MasterChef” din lume. Sunt foarte mandru de asta pentru ca am muncit foarte mult in ultimii 10 ani si simt ca aceasta emisiune mi-a rasplatit eforturile si sacrificiile pe care le-am facut. Este o onoare, dar este si o responsabilitate foarte mare pentru cineva de varsta mea”, spune acesta.

Florin si-a descoperit pasiunea pentru gatit la numai 14 ani si de atunci tot ceea ce a continuat sa faca a fost sa invete. A obtinut diploma de bucatar la doi ani dupa ce s-a apucat de „bucatarie”. „Am obtinut aceasta diploma la cerintele patronilor, care aveau nevoie de o diploma pentru actele necesare la angajare” – povesteste juratul de la MasterChef. „Nu eram cel mai tanar dintre cursanti, majoritatea dintre ei era cam de aceeasi varsta cu mine, dar stiu sigur ca din clasa aceea de bucatari au ramas in domeniu doar cativa, maximum 5.” – marturiseste juratul. 

Florin a  fost numit chef la numai 18 ani, iar la 19, avid de invatatura, a plecat in Italia, unde a stat trei ani si unde a lucrat atat pentru un restaurant la care gatea 800 de portii pe zi, cat si pentru un hotel de patru stele, sub atenta indrumare a celebrului bucatar italian Mirco Botoni. Intors in tara, a ajuns Cheful unuia dintre cele mai renumite restaurante din Bucuresti. 

Rolul de jurat in emisiunea ”MasterChef” il onoreaza pe Florin Dumitrescu, dar il si responsabilizeaza. „Pentru mine, este o mare realizare ca la varsta de 24 de ani sa fiu in postura de a juriza concurentii ”MasterChef” in Romania, impreuna cu cei doi colegi ai mei, care au si ei, la randul lor, o cariera de invidiat. Postura de jurat este la fel de dificila ca si cea de concurent. Ma astept sa vad multe talente, dar ma intereseaza sa vad creativitate, pasiune si atentie la detaliu. Un singur concurent, prin pasiunea si talentul lui, va primi titulatura de MasterChef, o realizare pentru care multi muncesc ani de zile in bucatarie, titulatura care, cu siguranta, ii va schimba viata pentru totdeauna. Odata ce ajungi sa faci o meserie din pasiunea ta, limita e cerul...” conchide juratul ”MasterChef”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni