• Emisiuni
  • MasterChef
  • Crocodil cu banane: Juratul l-a scuipat de parca l-ar fi muscat, apoi a aruncat nervos farfuria pe jos. GRESEALA IMENSA a concurentului:

Crocodil cu banane: Juratul l-a scuipat de parca l-ar fi muscat, apoi a aruncat nervos farfuria pe jos. GRESEALA IMENSA a concurentului:

Crocodil cu banane: Juratul l-a scuipat de parca l-ar fi muscat, apoi a aruncat nervos farfuria pe jos. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">GRESEALA IMENSA a concurentului:</span>

Serbu Constantin are 38 de ani si este un ospatar "bagacios", la un restaurant cu specific romanesc, din centrul Bucurestiului. La 14 ani, a vrut sa dea la un liceu cu profil gastronomic, dar a renuntat la idee, influentat de mama lui, de teama ca nu va lua treapta.

"Imi placea sa ma bag si am furat de peste tot", asa a invatat concurentul sa gateasca, dupa cum el insusi a marturisit. "In viata intotdeauna ai suisuri si coborasuri, dar sa speram ca cu acest concurs voi fi mai fericit", a venit el increzator in fata juriului.

Pentru concurs a pregatit o coada de crocodil, cu ciuperci de padure si banane. Nu a mai gatit asa ceva, dar a vrut sa incerce…



"Ce ciuperci de padure ai?", a fost intrebat concurentul. "Hribi, porcini si… au o denumire putin mai grea pentru mine", a raspuns Constantin. "Manatarci? Fii atent: hribi, manatarci, porcini. Sunt acelasi lucru", i-a explicat Florin Dumitrescu, inainte sa guste din preparat.

Juratul a fost vizibil enervat, cand concurentul a spus ca la restaurantul unde lucreaza intra peste bucatari si adauga ingrediente la mancare, corectandu-i.

"Jalnic! Stii cat de tare vreau sa te jignesc in momentul asta?", a rabufnit Florin Dumitrescu, atunci cand a incercat sa manance din file-ul de crocodil, dar l-a scuipat imediat, de parca l-ar fi muscat. Apoi, i-a aruncat nervos farfuria si i-a spus taios: "Pleaca!"



"Am reactionat exact la ce am avut in fata! Eu, prin prisma meseriei mele, am un mare respect pentru mancare si pentru gatit. Mi s-a parut o lipsa de respect ca cineva sa vina cu un preparat exotic si sa isi bata joc de el. Eu nu sunt in acest show ca sa judec calitatea omului, ci calitatea farfuriei care mi-a fost prezentata, iar acel preparat a fost facut intentionat in bataie de joc. Nimeni din productie, in schimb, nu s-a asteptat la reactia mea. Nici macar colegii mei din juriu. A fost un moment in care a mai gustat cineva din tigaia in care a fost preparat felul de mancare si a scuipat imediat, pentru ca nu se putea manca. Nu pot sa va explic ce gust avea. In momentul in care am avut si replica, m-am enervat de-a dreptul! In acea farfurie erau peste 12 ingrediente care nu aveau nici o legatura intre ele... le-a aruncat acolo la misto. Postura de jurat MasterChef nu este tocmai simpla, iar cand cineva isi permite sa isi bata joc de o bucata de carne exotica, procurata cu mare dificultate, permiteti-mi sa ma enervez!", si-a explicat el gestul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni