• Emisiuni
  • MasterChef
  • Se asteptau la orice, mai putin la asta. O concurenta le-a adus juratilor mancare afrodisiaca: "Si ce facem daca va avea efect?" VIDEO

Se asteptau la orice, mai putin la asta. O concurenta le-a adus juratilor mancare afrodisiaca: "Si ce facem daca va avea efect?" VIDEO

<span style="color:#f00;">Se asteptau la orice, mai putin la asta.</span> O concurenta le-a adus juratilor mancare afrodisiaca: "Si ce facem daca va avea efect?" VIDEO

Show-ul e integral pe voyo.ro.

O tanara de 24 de ani a jucat cartea ei cea mai mare, pe o surpriza cu care a sperat sa imblanzeasca juriul. Si a reusit! :)

Georgiana Codrescu, sau Gia, viseaza sa isi deschida intr-o zi un restaurant-concept – in care sa le serveasca clientilor mancare afrodisiaca. “Ce e special in felul in care gatesc este iubirea pe care o am pentru mancare si pentru oameni” a spus ea. “Florin Dumitrescu are 24 de ani si 10 ani de experienta in bucatarie, eu am 24 de ani si 10 ani de experienta in iubire”.

Tanara a venit dezinvolta si sigura pe ea:  “Salut, sunt Gia. Sper ca v-am gatit cel mai delicios curcan afrodisiac  cu smochine”.

Si ce facem daca mancarea va avea efect? “ a intrebat unul din jurati.  “Va veti simti mai entuziasti si mai incitati. Iubitul meu are in fiecare seara o surpriza” a raspuns ea.

Cei care rad atunci cand aud de mancare afrodisiaca cred ca fac asta dintr-o eliberare de stres, cred ca si lor le place, fiindca rasul asta inseamna - buna dispozitie” a adaugat concurenta.

CLICK AICI sa vezi toata emisiunea pe Voyo.ro!

Facebook OFICIAL MasterChef

Catalin Scarlatescu a gustat primul din curcanul gatit cu vin rosu picant si cu smochine.  “V-ati incalzit? Efectul si-l face diseara”. “Pe la ce ora?” a fost curios juratul. “Pe la 9, 10 seara”.

Cand a auzit ca smochina simbolizeaza organul sexual feminin, Sorin Bontea l-a rugat pe Catalin sa-i mai lase si lui. “Reprezinta un act foarte senzual, sa mananci o smochina” a completat concurenta.

La mine, un singur cuvant poate spune tot - orgasmic” i-a spus Florin Dumitrescu Georgianei. 

La Sorin Bontea, mancarea nu si-a facut efectul: ”De la mine ai un NU”.

Dar vreau asta si pot sa gatesc orice! Pot sa devin Masterchef” l-a rugat ea pe Catalin Scarlatescu, cel al carui raspuns era decisiv. Catalin a venit cu sortul si a imbratisat-o.

Cred ca voi ati votat doar pentru ca suneti excitati” si-a tachinat Sorin Bontea colegii , care au raspuns in acelasi stil glumet: “Acrisorule!”.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni