• Emisiuni
  • MasterChef
  • E campion la scrima si vrea sa devina primul MasterChef al Romaniei. Catalin Scarlatescu: "Tu chiar semeni cu D'Artagnan!"

E campion la scrima si vrea sa devina primul MasterChef al Romaniei. Catalin Scarlatescu: "Tu chiar semeni cu D'Artagnan!"

E campion la scrima si vrea sa devina primul MasterChef al Romaniei. Catalin Scarlatescu: <span style="color:#f00;">"Tu chiar semeni cu D'Artagnan!"</span>

D’Artagnan de Romania si-a gasit si el locul marti seara printre concurentii ”MasterChef” care merg mai departe in concurs.

La cei 25 de ani ai sai, Alexandru Petricean a marturisit ca este student, practicant de scrima la clubul Steaua si, mai nou, somer pentru ca si-a dat demisia de la locul de munca pentru a acorda toata atentia sa acestei competitii a gustului.



"Am facut scrima de performanta pana la 20 de ani, acum fac doar din pasiune. Am venit la Masterchef dintr-un singur motiv - vreau sa fiu primul MasterChef al Romaniei!" a spus tanarul, care s-a prezentat cu o tarta frantuzeasca - quiche lorraine.



CLICK AICI sa vezi toata emisiunea pe Voyo.ro!

Facebook OFICIAL MasterChef  

Le-a marturisit juratilor ca acest concurs este pentru el oportunitatea de a-si schimba cariera, de a face dintr-o pasiune un job si, dupa ce i-a cucerit pe jurati cu preparatul sau, dar si cu curajul de care a dat dovada, a primit sortul emisiunii cu lacrimi in ochi.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni