• Emisiuni
  • MasterChef
  • CAT DE SADIC! Juratii de la MasterChef au pacalit atat de rau un concurent, incat l-au facut sa planga:

CAT DE SADIC! Juratii de la MasterChef au pacalit atat de rau un concurent, incat l-au facut sa planga:

<span style="color:#f00;">CAT DE SADIC!</span> Juratii de la MasterChef au pacalit atat de rau un concurent, incat l-au facut sa planga:

Pe finalul emisiunii, Bogdan Alexandrescu a simtit pe pielea lui cum e sa treci de la agonie inapoi la extaz!

Concurentul fusese nominalizat impreuna cu Mihai Merisanu spre eliminare, dupa ce niciunul dintre ei nu s-a descurcat prea bine la testul sub presiune - unde au trebuit sa prepare un leac impotriva mahmurelii.

Dupa ce l-au eliminat pe Mihai, juratii s-au indreptat catre Bogdan, concurentul care la preselectii a uimit pe toata lumea cu un preparat super-spectaculos - creveti caramelizati, trasi in foita de aur, serviti cu risotto in trei culori. 

"Si tu ai gresit, Bogdan! De ce te complici mereu?" l-a intrebat sever Catalin Scarlatescu. "Da-ti sortul jos, te rog frumos".

Show-ul este INTEGRAL si EXCLUSIV pe Voyo.ro. 

"Si pune-l pe bancul de lucru", a adaugat si Florin Dumitrescu, pentru mai multa credibilitate. "Si saluta-ti colegii!"

Concurentul si-a dat sortul jos, si-a luat adio de la colegi si se pregatea sa plece. "Si noua nu ai nimic sa ne spui? Nu vii sa dai mana si cu noi?" a intrebat un Chef, dupa care s-au indurat si au pus capat farsei. "Lasa ca dai mana cu noi si maine. Iti mai dam o sansa! Ultima, prietene!" a tinut Catalin Scarlatescu sa precizeze.



In cateva clipe, Bogdan Alexandrescu a trecut de la extaz la agonie, si inapoi. "A fost o senzatie foarte aiurea. Vreo 3 minute dupa ce am auzit chestia aia, am bufnit in plans si n-am mai fost in stare sa vorbesc. Am paralizat total", a spus concurentul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni