• Emisiuni
  • MasterChef
  • Concurentul care a RABUFNIT impotriva unui jurat, la MasterChef: "Hai, ma. Cel mai tare pe care l-ai gustat in viata ta. Sa mori tu! Jura-te"

Concurentul care a RABUFNIT impotriva unui jurat, la MasterChef: "Hai, ma. Cel mai tare pe care l-ai gustat in viata ta. Sa mori tu! Jura-te"

Concurentul care<span style="color:#f00;"> a RABUFNIT impotriva unui jurat, la MasterChef: </span>"Hai, ma. Cel mai tare pe care l-ai gustat in viata ta. Sa mori tu! Jura-te"

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Bogdan Alexandrescu, Mimi Nicolae si Alexandru Petricean au fost fericitii carora Chefii au vrut sa le testeze farfuriile.

Daca la Bogdan Alexandrescu aspectul farfuriei, cu 6 piscoturi si o lingura de crema, i-a indus in eroare, nu a fost si cazul lui Mimi Nicolae, a carei crema cu mascarpone a fost prima care nu i-a lasat lui Chef Sorin un gust acru in gura.





“Cand fac gogoselele alea, intotdeauna ma gandesc la copilul meu. Ii plac cel mai mult. Intotdeauna vrea profiterol”, a spus ea.



Farfuria lui Alexandru Petricean nu excela deloc in aspect, insa Chefii sperau ca gustul desertului sa ii surprinda. “Era, intr-adevar, o surpriza, daca nu puneai atat de mult sos de ciocolata”, a venit primul verdict, din partea lui Chef Sorin.

“Cel mai tare profiterol pe care l-am gustat in viata mea”, a afirmat la randul sau Chef Florin.





“Hai, ma. Cel mai tare pe care l-ai gustat in viata ta. Sa mori tu! Jura-te”, a comentat suparat Iris. Nu mica i-a fost mirarea cand Cheful a vrut sa guste si din briosele lui, de altfel singurele briose pe care le-a incercat in aceasta proba.

“Ai riscat foarte tare ca ai bagat capsuna in interior”, i-a spus acesta. “Seamana cu un burete de bucatarie”, a completat Chef Catalin.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni