• Emisiuni
  • MasterChef
  • Declaratia unei concurente de la MasterChef te va face sa razi in hohote. Si totusi, multi n-ar spune ASA CEVA nici macar in gluma!

Declaratia unei concurente de la MasterChef te va face sa razi in hohote. Si totusi, multi n-ar spune ASA CEVA nici macar in gluma!

Declaratia unei concurente de la MasterChef te va face sa razi in hohote. Si totusi, <span style="color:#f00;">multi n-ar spune ASA CEVA nici macar in gluma!</span>

Pe oriunde merge, Andreea Moldovan starneste controverse. Asta i-a spus mai demult un prieten apropiat, si se pare ca i se potriveste foarte bine.

"Sunt o fire foarte deschisa, poate prea deschisa, imi place sa ma joc cu vorbele si marele meu defect este ca ma gandesc ca toata lumea le interpreteaza exact cum mi-au trecut mie prin cap. Eh, nu tot timpul este asa. Si de aici se nasc toate acele lucruri pe care unii le numesc “probleme”. Persoanele cu care intru in contact, odata ce ajung sa ma cunoasca putin isi dau seama ca nu sunt asa cum par la prima impresie" a spus Andreea intr-un interviu pentru protv.ro.


Andreea si-a atras destul de multe antipatii odata cu participarea sa la Masterchef. A fost acuzata in editiile trecute ca si-a sabotat colegii, luand mai multe ingrediente din camara decat s-ar fi cuvenit, iar unele din declaratiile ei nu au fost prea bine primite de public.

Ea a spus in editiile trecute de MasterChef ca anumite probe din concurs au facut-o mai fericita decat venirea pe lume a fetitei sale sau ca participarea ei la concurs e mai importanta chiar decat familia.

Seara trecuta, pe Andreea a luat-o din nou valul dupa ce a fost trimisa de echipa ei sa serveasca clientii din restaurant: "As fi vrut sa fiu eu sef de echipa, dar daca nu mergea bine, toate oalele s-ar fi spart in capul meu. Dar o sa ma duc in sala si o sa fiu capabila sa-mi vand meniul! In seara asta, as vinde-o si pe mama cu funda" a glumit concurenta.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni