• Emisiuni
  • MasterChef
  • ASTA sigur a durut RAU! Florin Dumitrescu a "batut" ca pe frisca, din vorbe, o concurenta: VIDEO

ASTA sigur a durut RAU! Florin Dumitrescu a "batut" ca pe frisca, din vorbe, o concurenta: VIDEO

<span style="color:#f00;">ASTA sigur a durut RAU!</span> Florin Dumitrescu a "batut" ca pe frisca, din vorbe, o concurenta: VIDEO

A fost un comentariu foarte dur din partea celui mai tanar jurat de la Masterchef si, cu siguranta, Andreea Moldovan nu se astepta catusi pe putin la asa ceva.

"Da, mai vreau sa lucrez in domeniu, dar nu m-as face niciodata ospatar! Partea cu ospataria m-a rupt!", i s-a plans Andreea lui Chef Florin, in timpul testului sub presiune.

"Vrei sa-ti dau o parere sincera? Singurul tau viitor in domeniu ar fi ca ospatar!", i-a spus el Andreei.

"Nu creeed!", a raspuns concurenta.

"In bucatarie, nu mai ce sa cauti. Daca vrei sa te reprofilezi, incearca sa faci chestia asta in contact cu clientul, pentru ca in bucatarie tu te pierzi. Vrei sa continui? Nu aduci profitabilitate unei echipe de bucatarie", a continuat Chef Florin.

Otrava din frigidere! Uite care sunt cele mai nocive alimente din comert si din ce sunt ele facute  Otrava din frigidere! Uite care sunt cele mai nocive alimente din comert si din ce sunt ele facute 



La o proba in deplasare din cadrul concursului, unde concurentii au gatit pentru 400 de persoane la o cantina sociala, Izaura a fost si ea de parere ca Andreea si-ar fi putut face treaba mai repede si mai bine: "A muncit cu incetinitorul!"



In schimb, la acea proba, Andreea a incercat sa stranga mai multe voturi pentru echipa ei folosindu-se de sarmul personal. "Am avut impresia ca albastrii se foloseau mai mult de farmecul Andreei, decat de mancare" a observat unul dintre jurati. "Asta e lipsa de respect. Masterchef e concurs de gatit, nu e concurs de zambete", a fost de parere si Sorin Bontea.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni