• Emisiuni
  • MasterChef
  • Esti curios sa-i vezi pe cei trei Chefi in actiune? Marti, la MasterChef, e randul lor sa gateasca

Esti curios sa-i vezi pe cei trei Chefi in actiune? Marti, la MasterChef, e randul lor sa gateasca

Esti curios sa-i vezi pe cei trei Chefi in actiune? <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Marti, la MasterChef,</span> e randul lor sa gateasca

“Domnilor chefi, sunteti gata? Gatiti!” Asta vor auzi concurentii in editia “MasterChef” de astazi, 22 mai, de la ora 20.30.

Asta pentru ca cei ramasi in super competitia de la Pro Tv vor avea parte de o adevarata demonstratie de maiestrie si profesionalism din partea celor trei jurati, care vor trece la treaba si vor gati ca la carte! Demonstratia nu este insa una usoara, concurentii trebuie sa fie cu ochii in patru, sa oberve toate detaliile de pe masa de lucru a juratilor, sa “fure” cat de mult pot din trucurile maestrilor si sa-si foloseasca la maximum simtul de observatie si creativitatea pentru ca vor trebui, la randul lor, sa reproduca unul sau mai multe din aceste preparate.


Seara se va deschide insa la “MasterChef” cu o alta proba care le va testa concurentilor abilitatile in bucatarie le va aduce pe masa de lucru cate un homar, pe care il vor gasi in Cutia Misterelor.

Mirarea concurentilor va fi pe masura ingredientului gasit, astfel ca multi vor da glas temerilor in fata acestei probe exclamand “vai de viata mea!”. Fiecare concurent se va lupta sa gateasca un preparat de exceptie, insa provocarea va fi foarte mare pentru ca unii dintre ei nu au mai gatit niciodata homar.

Castigatorul acestei probe, ales din randul primelor trei cele mai bine farfurii, va primi nu doar laudele juratilor, ci si posibilitatea de a alege tema urmatoarei probe, cea in care juratii vor gati. Astfel, la urmatoarea proba, cea la care cei trei chefi isi vor etala abilitatile care i-au facut celebri, se va testa inventivitatea concurentilor in a gati si a da o nota personala preparatelor alese de concurentul care detine avantajul.

Cine va fi acesta, veti afla in editia de martea aceasta de la 20.30. Iar la finalul serii, cei de acasa vor afla si cine se va desparti saptamana aceasta de “MasterChef”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni