• Emisiuni
  • MasterChef
  • EL este cel mai detestat concurent de la MasterChef. Colegii despre el: "E un BOU!" Vezi ce le-a facut:

EL este cel mai detestat concurent de la MasterChef. Colegii despre el: "E un BOU!" Vezi ce le-a facut:

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">EL este cel mai detestat concurent</span> de la MasterChef. Colegii despre el: <span style="color: rgb(255, 0, 0);">"E un BOU!"</span> Vezi ce le-a facut:

Show-ul este integral pe voyo.ro. Stiai ca acum poti degusta mancarurile gatite de Chef Florin Dumitrescu? Participa AICI la concursul "Ia-ti diploma de MasterChef".

"Petru e un bou, pot s-o zic si de trei ori. Face lucruri care nu sunt demne de o echipa", a spus Gabi Godeanu, cel care nu se poate abtine sa nu ii jigneasca pe ceilalti concurenti sau sa isi spuna parerea despre ei.

Show-ul MasterChef este integral pe voyo.ro. 

Petru Buiuca a fost cel care a decis aseara ce gateste fiecare dintre colegii sai si nu s-a sfiit sa le spuna verde in fata: celor pe care ii considera adversari de temut le-a dat cele mai grele farfurii, iar celorlalti preparate mai usoare.

El a explicat de ce doreste sa elimine din concurs fiecare concurent: Flavia il plictiseste,  Izaura reprezinta un adevarat adversar, Godeanu isi bate joc de mancare, iar pe Andreea o considera cea mai fatarnica persoana. 

"Andreea zambeste foarte frumos, dar lui Sissoko i-a ascuns untul, la cantina ne-a ascuns ardeii si abia astept sa scap de ea", a declarat Petru.

Din cauza lui, unii dintre cei mai buni concurenti au ajuns la testul sub presiune, printre care si Izaura, care spune despre colegul ei ca e "meschin".

Ea nici nu a vrut sa auda de Petru cand acesta a vrut sa o felicite pentru faptul ca a trecut cu brio de "testul sub presiune".

Chefii, la cratita! Vezi ce minuni au iesit din mainile lor! Cel mai tanar jurat MasterChef din lume a facut 5 feluri de mancare: "Am avut emotii!"

Homarul lui Bogdan, cel mai GHINIONIST. Concurentul nu stia cum sa-l omoare! L-a bagat in apa fierbinte: "Stai si tu un pic acolo" :))



Otrava din frigidere. Uite care sunt cele mai nocive alimente din comert si din ce sunt ele facute

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni