• Emisiuni
  • MasterChef
  • JA-LE in echipa rosie, la MasterChef. Andreea despre capitanul echipei: "Imi vine sa-i infig un cutit in cap"

JA-LE in echipa rosie, la MasterChef. Andreea despre capitanul echipei: "Imi vine sa-i infig un cutit in cap"

JA-LE in echipa rosie, la MasterChef. Andreea despre capitanul echipei:<span style="color:#f00;"> "Imi vine sa-i infig un cutit in cap"</span>

Show-ul este integral pe Voyo.ro. Stiai ca acum poti degusta mancarurile gatite de Chef Florin Dumitrescu? Participa AICI la concursul "Ia-ti diploma de MasterChef".

Prima proba: sa gateasca pentru taximetristi, in mai putin de 120 de minute, un fel de mancare care sa-i satisfaca si sa aiba 3 calitati: sa poata fi mancat in graba, sa fie consistent si, mai ales, gustos. Cuvantul magic: mici, plus diverse salate la alegere.

Firi active si in miscare tot timpul, taximetristii nu pot zabovi mult in pauza de masa, pentru 3 feluri, ca la restaurant. Desi concurentii au avut impulsul de a considera proba drept una usoara si chiar banala, nu a fost deloc asa.

"Proba asta e foarte grea: daca nu realizezi acel echilibru intre grasimi, carne, condimente, nu sunt buni", explica Izaura.

Cum era de asteptat, neintelegerile nu au intarziat sa apara. Daca in echipa albastra totul mergea ca uns, echipa rosie era pe punctul de a exploda. Andreea, de exemplu, a fost profund nemultumita de felul in care Lili a condus echipa si nu o data a trecut peste deciziile ei, alaturi de alti membri ai rosiilor.

Show-ul este integral pe Voyo.ro

Asa se face ca in momentul sosirii taximetristilor, echipa albastra avea "barosanii" aburinzi si salatele numai bune de infulecat, in timp ce echipa rosie i-a intampinat cu scuze si lamentari. In disperare de cauza, Lili i-a servit cu... o salata.

Rezultatul votului a fost pe masura: echipa albastra a obtinut de doua ori mai multe voturi decat cea rosie.



Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni