• Emisiuni
  • MasterChef
  • La inceput au fost cateva mii, acum au mai ramas 24. La "MasterChef" se serveste in continuare "creme de la creme". Revezi cele mai bune momente

La inceput au fost cateva mii, acum au mai ramas 24. La "MasterChef" se serveste in continuare "creme de la creme". Revezi cele mai bune momente

La inceput au fost cateva mii, acum au mai ramas 24. La "MasterChef" se serveste in continuare "creme de la creme". Revezi cele mai bune momente

Marti seara, in urma a doua probe eliminatorii, pestele si cartoful, cand ProTV a fost lider de audienta, juratii "MasterChef" i-au ales pe cei 24 de concurenti care vor intra in bucatarie.

Marti seara, juratii "MasterChef" au impartit ultimele sorturi care si-au gasit norocosii purtatori in competitie. "MasterChef" a fost din nou lider de audienta, astfel ca in minutul de maxima audienta, 21:28, ProTV inregistra un varf de audienta de 19,7 puncte de rating si 34,5 % cota de piata.

Show-ul a fost lider de audienta pe intreg intervalul de difuzare (20:15 - 22:24) cu o audienta medie pe publicul comercial din mediul urban cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani de 15,5 puncte de rating si 28,2 % cota de piata, acestea fiind si cele mai bune cifre de audienta ale show-ului din acest sezon.

Show-ul este acum integral pe Voyo.ro.



Cu emotii mari, dar si sperante, proba preselectiilor cu juriul s-a incheiat marti seara la ProTV. Craciun Madalina, o tanara mamica ce a fost sustinuta in platou chiar de fetita ei, a mizat pe piept de pui la cuptor cu dovlecel si sparanghel si a fost de-a dreptul susprinsa sa auda laudele chefilor cand i-au inmanat sortul.

La fel de felicitat a fost si Traian Galleguillos, o tanar al carui tata este chilian si care a prezentat in fata juriului o supa inedita, apreciata de chefi.

Lista norocosilor care au obtinut un sort "MasterChef" aseara la ProTV a fost completata de Maria Secrieriu, indemnata de jurati sa fie mai bataioasa, de Alexandru Hora, care a fost felicitat de toti trei juratii, Sorin Bontea tinand chiar sa-i stranga mana, Rares Burducea sau Marcel Barbulescu, cel care a prezentat un preparat inspirit de o reteta semnata de Sorin Bontea. 

Marti seara la "MasterChef", concurentii s-au taiat cat ai zice peste!

Odata sorturile date, acestea trebuie si pastrate! Prima proba eliminatorie la care au fost supusi toti concurentii care detin sorturi "MasterChef" a fost una care i-a lasat cu gura cascata: daca anul trecut ceapa a fost vedeta acestei probe, anul acesta juratii si-au propus sa ii ia prin surprindere pe concurenti cu un ingredient care le-a pus mari probleme. Curatarea si transarea pestelui este testul de aptitudini care le-a pus la incercare concurentilor tehnica, in vreme ce juratii i-au avertizat ca vor puncta executia, precizia si acuratetea.

Desi se asteptau la mere, cartofi sau fructe, cu ochii cat cepele si printre exclamatii de uimire, concurentii au ramas de-a drpetul socati cand au vazut pestele revarsandu-se la propriu din camion. "Am innebunit", "Gata, pana aici mi-a fost", "Suspansul a fost mai ceva ca la James Bond" au exclamat concurentii, care nu se asteptau nici o secunda la aceasta proba. Pentru multi dintre ei a fost o premiera, insa toti si-au dat silinta sa urmeze cat mai bine demonstratia facuta in fata lor de cei trei chefi. "Sa fiti mereu uscati pe maini, sa nu scapati cutitul in mana", i-a sfatuit chef Scarlatescu. Cu toate acestea, proba s-a lasat insa si cu mici accidente, astfel ca aproape toti concurentii s-au taiat la degete si au avut nevoie de asistenta medicala.

In urma probei de curatat si filetat crap, cei trei jurati au ales 48 de concurenti care au intrat aseara intr-o noua proba eliminatorie.



Cartoful-vedeta, la un pas de bucataria "MasterChef"

48 de concurenti care au reusit sa-si pastreze sorturile in urma probei pestelui au trecut marti seara la ProTV prin emotiile unei a doua probe eliminatorii, cea care ii desparte pe bucatarii amatori de visul cel mai mare: bucataria "MasterChef". Ingredientul acestei probe a fost cartoful, care insa a trebuit sa fie ridicat la rang de vedeta. "E din ce in ce mai greu", au exclamat multi concurenti care au inceput sa resimta din ce in ce mai acut presiunea competitiei. Maratonul gatitutlui a continuat asadar cu farfurii spectaculoase sau mai putin reusite, in care cartoful a fost preparat in cele mai nebanuite feluri.

Timp de 90 de minute, concurentii si-au pus la lucru inventivitatea si originalitatea pentru a demonstra ca merita sa ajunga mai departe, direct in bucataria show-ului. In urma acestei probe, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu i-au ales pe cei 24 de concurenti care vor intra in bucataria "MasterChef" si in durul cantonament care isi propune sa ii transforme in bucatari adevarati!



Astfel, lupta se va da de acum inainte intre: Andreea Pojar, Nicoleta Matea, Stefania Macau, Georgeta Jalba, Rares Burducea, Ana Rotaru, Maria Secrieriu, Traian Galleguillos, Victor Nemes, Madalina Craciun, Roman Bogdan, Mihai Toader, Ioana Tecsa, Nicusor Coroama, Razvan Oana, Maria Pop, Alexandru Hora, Georgeo Andrei, Vlad Muresan, Aida Parascan, Ionut Iancu, Pham Hoang Nhat, Laura Arnold si Ioan Dita. 

>>> Castiga un sort MasterChef! Intra in concurs
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni