• Emisiuni
  • MasterChef
  • Spiritele se incing la "MasterChef". Concurentii trebuie sa gateasca pentru 200 de persoane la cantina sociala. ACUM la ProTV si pe Voyo.ro

Spiritele se incing la "MasterChef". Concurentii trebuie sa gateasca pentru 200 de persoane la cantina sociala. ACUM la ProTV si pe Voyo.ro

Spiritele se incing la "MasterChef". Concurentii trebuie sa gateasca pentru 200 de persoane la cantina sociala. ACUM la ProTV si pe Voyo.ro

Daca le-a fost greu cu trei jurati, concurentii “MasterChef” vor avea si mai mari emotii saptamana aceasta pentru ca trebuie sa impresioneze nu mai putin de 200 de persoane.

Cine a fost primul MasterChef din viata ta? Si ce gatea? Spune-ne aici si castiga un sort pentru MasterCheful tau

VEZI LIVE PE VOYO.RO

Prima proba in care concurentii ramasi in joc trebuie sa munceasca in echipa are loc la cantina sociala, acolo unde au de pregatit doua meniuri complete pentru cele 200 de persoane care vin sa ia masa.

Cat de complicat este sa faci echipa atunci cand esti de fapt in competitie cu toata lumea, concurentii vor simti pe pielea lor la cantina sociala, proba care le va testa nu doar calitatile de bucatari, ci si pe cele de coechipieri.

In editia de saptamana trecuta au fost stabilite cele doua echipe: echipa rosie, condusa de Gina si echipa albastra, condusa de Victor. Entuziasmul de a gati pentru persoane fara posibilitati materiale, care nu au ce pune pe masa s-a transformat odata cu intrarea in bucataria cantinei intr-un haos. Cum sa te impui ca lider, cum sa delegi, cum sa imparti echipa astfel incat abilitatile fiecarui concurent sa fie exploatate la maximum si, mai ales, cum sa faci ca mancarea sa fie nu doar gustoasa, ci si gata la timp, toate acestea le vor da mari batai de cap concurentilor “Masterchef”.

Presati de timp, impinsi de la spate de cei trei jurati, concurentii isi vor testa limitele, vor iesi scantei de-a dreptul si nervii intinsi la maximum vor da nastere multor comentarii acide. Miza castigarii probei in deplasare este mare: echipa care pierde va intra la Testul sub presiune, care vine intotdeauna cu eliminari.

Astfel, cea de-a doua proba a serii, care pe multi ii va pune in dificultate, se va lasa cu lacrimi de deznadejde, descurajari, dar si eliminari.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni