• Emisiuni
  • MasterChef
  • Neagra de suparare, casnica de la "MasterChef" a vrut sa plece din concurs. Cum a tradat-o colegul in care avea cea mai mare incredere

Neagra de suparare, casnica de la "MasterChef" a vrut sa plece din concurs. Cum a tradat-o colegul in care avea cea mai mare incredere

Neagra de suparare, casnica de la "MasterChef" a vrut sa plece din concurs. Cum a tradat-o colegul in care avea cea mai mare incredere

Emisiunea este INTEGRAL pe voyo.ro.

Daca in editia de saptamana trecuta, Nicoleta Matea a fost surprinsa in tandreturi cu un coleg de la Masterchef, la urmatoarele probe s-a dovedit ca prietenia lor nu avea baze atat de solide.

Casnica de la MasterChef s-a suparat tare de tot pe colegul ei pentru ca nu i-a repartizat preparatul pe care stia ea cel mai bine sa-l gateasca, la proba la care trebuiau sa reproduca trei mancaruri exotice. Nicoletei i s-a parut ca Rares s-a inteles cu toata lumea si le-a dat tuturor ce preparate si-au dorit, numai ei i l-a ales pe cel mai nepotrivit.

"Sunt foarte suparata si dezamagita si nu vreau sa mai am de-a face cu absolut nimeni din casa aia, nu trebuie sa stau sub acelasi acoperis cu oameni care nu au caracter. Predau sortul in seara asta" a spus ea dupa ce a iesit intempestiv din platoul show-ului. "Rares e persoana in care aveam cea mai mare incredere. Am fost singura careia nu i s-a dat ce si-a dorit", s-a plans ea.

Din pacate pentru Nicoleta, ceilalti colegi nu au fost de acord cu ea. "Nimeni nu i-a spus lui Rares ce vrea sa gateasca", au precizat mai multi in fata camerelor de filmat.
 

 

Daca pe tot parcursul emisiunii a tot declarat ca ea se va sabota singura si ca nu mai vrea sa ramana in show, atunci cand a venit momentul sa gateasca si sa-si demonstreze abilitatile culinare, si-a dat toata silinta, in asa fel incat a trecut cu bine de toate probele.

 

 

 


Cine a fost primul MasterChef din viata ta? Si ce gatea? Spune-ne aici si castiga un sort pentru MasterCheful tau.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni