Concurentii "MasterChef" gatesc pe mare, pe Bricul Mircea

Concurentii "MasterChef" gatesc pe mare, pe Bricul Mircea

Premiera pentru concurentii “MasterChef” saptamana aceasta la ProTV. O noua proba in deplasare ii va solicita la maximum, mai ales ca pentru ei va fi o premiera: cele doua echipe ajung la Constanta, unde sunt provocati sa gateasca pe mare, in larg.

Si nu pe orice vas, ci pe Bricul Mircea, emblema marinei romanesti. In editia de saptamana aceasta, telespectatorii ProTV sunt invitati la bord pentru ca la “MasterChef” se va striga “toate panzele sus!”

Vezi aici, pe Voyo.ro, "MasterChef" LIVE.

Echipa rosie, condusa de Nicusor, are avantajul de a fi formata in majoritate de barbati, in vreme ce echipa albastra, condusa de Georgeo, trebuie sa se descurce cu forta feminina. Din start pornind de pe pozitii inegale, cele doua echipe vor face tot posibilul pentru a gati la timp un meniu complet si gustos pentru cadetii si ofiterii invitati la masa pe vas.

La bordul acestei nave isi desavarsesc pregatirea studentii de la Academia Navala, astfel ca faptul ca vor pasi pe o nava ce implineste 74 de ani de existenta va fi pentru multi concurenti o reala bucurie si onoare. Disciplina, ordinea si spiritul de camaraderie le vor fi greu incercate, iar concurentii “MasterChef” vor trebui sa arate ca stiu sa se descurce in fata oricarei probleme aparute. Iar problemele nu vor lipsi, mai ales ca bucataria de vas le va da ceva batai de cap, iar orgoliile isi vor spune din nou cuvantul pe vas.  

Cum sa lucrezi intr-un spatiu ingust, cum sa pastrezi curatenia, cum sa te organizezi intr-o bucatarie de vas astfel incat mancarea sa fie servita la timp si, mai ales, cum sa tii in frau orgoliile, care isi vor face din nou prezenta in randurile concurentilor, toate acestea sunt ingredientele picante ale unei noi editii “MasterChef, care se lasa cu eliminari. 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni