• Emisiuni
  • MasterChef
  • Un fost concurent de la "Masterchef" a slabit 38 de kilograme in cinci luni: "Munceam mult si mancam prost". Transformarea este spectaculoasa

Un fost concurent de la "Masterchef" a slabit 38 de kilograme in cinci luni: "Munceam mult si mancam prost". Transformarea este spectaculoasa

Un fost concurent de la "Masterchef" a slabit 38 de kilograme in cinci luni: "Munceam mult si mancam prost". Transformarea este spectaculoasa

In urma cu patru ani, Alex Cirtu, un fost concurent din primul sezon al emisiunii "Masterchef", cantarea mult peste greutatea dorita. Programul de la scoala unde preda engleza il facuse sa nu mai acorde atentie alimentatie sale, asa ca cele 118 kilograme ii dadeau serioase batai de cap.

A decis, insa, sa ia masuri, dupa ce a trait o experienta demna de filmele de comedie, chiar in statia de tramvai. Asa ca, a inceput sa isi doreasca sa faca miscare, iar cursurile de kick-boxing i s-au parut cele mai potrivite. Si a avut dreptate, rezultatul fiind spectaculos.

"Masterchef" - in fiecare marti, de la 20.30, prinde gustul competitiei la ProTV.

"Munceam foarte mult si mancam foarte prost. Ma ingrasasem foarte tare si ajunsesem sa alerg dupa tramvai si sa renunt la doi metri in spatele lui. Am zis ca asa nu se mai poate si m-am apucat de kick-boxing, la sala lui Ciprian Sora. In cinci luni am slabit 38 de kilograme, urmand si un regim: mancam trei mese pe zi, ultima pana in ora 21 si am renuntat la paine, cartofi, paste. Meniul meu continea mai mult mazare, fasole verde, peste si curcan", a povestit Alex, pentru cancan.ro.

"In primele doua luni vomitam dupa fiecare antrenament, atat de grele erau. Dar nu am renuntat. Incepuse sa imi placa sportul asta, asa ca am mers mai departe. La un moment dat, am avut parte si de o intamplare mai... urata. Am fost la Cupa Ciprian Sora si acolo am suferit o dubla fractura de piramida nazala. Eu nu am simtit lovitura si nici durerea, insa, meciul a fost intrerupt pentru ca nu puteau sa imi opreasca sangerarea. M-au dus la spital si acolo m-au operat pe viu pentru ca sunt alergic la anestezie. Am stat doua saptamani internat. S-a intamplat chiar inainte de MasterChef", si-a continuat acesta povestea.

Chiar daca experienta lui ar fi bagat in sperieti pe oricine, iar cei mai multi ar fi fugit ulterior de acest sport, iata ca Alex a ales sa continue. Acum se antreneaza cu unul dintre cei mai buni oameni din domeniu, Alex Amarfei, medicul lui Catalin Morosanu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni