• Emisiuni
  • MasterChef
  • "MasterChef" a spulberat concurenta marti seara. Aproape 3 milioane de romani au urmarit show-ul de la ProTV

"MasterChef" a spulberat concurenta marti seara. Aproape 3 milioane de romani au urmarit show-ul de la ProTV

"MasterChef" a spulberat concurenta marti seara. Aproape 3 milioane de romani au urmarit show-ul de la ProTV

“MasterChef” cere superlativul in bucatarie. Iar juratii nu au facut rabat de la pretentii nici aseara, cand in cel mai tare show culinar al momentului a curs cu laude, dar si cu critici si reactii dure. Emisiunea de la Pro Tv nu a avut rival, astfel ca “MasterChef” a fost lider de audienta in intervalul orar 20.27 – 22.31, pe toate categoriile de public.

Asa se face ca aproape 3 milioane de romani au stat cu ochii pe “MasterChef” in minutul de aur 21.43, in vreme ce pe publicul comercial, Pro Tv obtinea la 21.42 un varf de audienta de 21,2 puncte de rating si 42,1 % cota de piata, de aproape cinci ori mai mult decat urmatoarea clasata, Kanal D, cu 4,8 puncte de rating si 9,5 % cota de piata.

MasterChef” a spulberat concurenta marti seara, 25 martie, inregistrand o audienta medie, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de 16,1 puncte de rating si 33,2 % cota de piata, urmat de Antena 1 cu o medie de 7,1 puncte de rating si 14, 6 procente din cota de piata. Pro Tv a fost lider de piata si pe publicul din mediul urban cu o medie de 12,7 puncte de rating si 22,7 % cota de piata, a doua clasata, Antena 1, obtinand o medie de 7,2 puncte de rating si 12,8 % cota de piata. “MasterChef” nu a avut rival nici la nivelul intregii populatii a tarii, conducand topul audientelor cu o medie de 12,1 puncte de rating si 21,5 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 se clasa a treia, dupa Kanal D, cu o medie de 7,2 puncte de rating si 12,7 procente din cota de piata.  

A doua editie "MasterChef" este acum in intregime pe Voyo.ro.

Traian Gaman a mizat la “MasterChef” pe un preparat traditional romanesc: o varza murata calita, paine de casa si umor. Iar efortul, talentul si priceperea i-au adus nu unul, ci trei sorturi “MasterChef”, o premiera in istoria show-ului. Florin s-a aratat cucerit de acest preparat delicios, declarand ca are in fata cea mai gustoasa paine pe care a mancat-o vreodata. Nici ceilalti doi jurati nu au stat deoparte, astfel ca varza din farfurie a disparut in cateva clipe. Papilele gustative ale celor trei jurati au fost de-a dreptul rasfatate, iar Traian a primit cu emotie laudele acestora. “Meritati 7000 de sorturi”, i-a spus Florin, care a invitat imediat si echipa “MasterChef” sa se infrupte din asa bucate alese. “Intotdeauna ce e romanesc are succes si e bine primit”, a marturisit Traian fericit. 

Revezi cele mai savuroase momente din emisiune AICI

Juratii au avut-o in fata lor marti seara si pe Alexandra Shine, o cantareata cunoscuta din Republica Moldova, care si-a facut aparitia la “MasterChef” dornica sa ia un sort si sa intre in competitie. “MasterChef e emisiunea mea preferata, nu am ratat nici un sezon. Asta o sa fie o scoala pentru mine, mi-am dorit mereu sa merg la o scoala de bucatarie. Daca voi castiga, am sa deschid un restaurant”, a marturisit aceasta. “E facut cu dragoste”, a spus Alexandra despre tarta sa cu ciocolata. “Ma luati?”, a continuat ea cu zambetul pe buze, iar Florin i-a raspuns cu mult umor ca el este casatorit. Alexandra Shine a plecat acasa cu mult ravnitul sort “MasterChef” si speranta ca va putea demonstra in urmatoarea proba ca merita sa ramana in concurs. 

Georgeta Zamfir a fost cu siguranta cea mai emotiva concurenta a serii. A mizat pe un preparat tipic spaniol, pe care l-a invatat in Sevillia, unde a trait timp de 8 ani: o supa rece cu tortite de couscous si mac. Georgeta sau Jesica, dupa cum ii spun prietenii, a povestit ca problemele financiare pe care le-a intampinat in Spania aproape ca au impins-o in pragul depresiei. Insa venirea pe lume a baietelului ei i-a dat speranta, iar de 6 luni s-a intros in tara si spera ca “MasterChef” sa ii schimbe viata. Cu emotii la cele mai inalte cote, cu lacrimi in ochi si vizibil impresionata de prezenta chefilor, aceasta si-a prezentat platingul inedit, gatit cu multa daruire si a marturisit: “Tremur toata, nu stiu de cine sa-mi fie mai frica”. Cu sufletul la gura, ea a asteptat verdictul juratilor, iar cele doua DA-uri primite au facut-o sa izbucneasca in lacrimi de fericire. “Aveti incredere, nu o sa va dezamagesc. Eu va iubesc”, a mai spus Jesica, alergand fericita cu sortul in brate si descaltandu-se pentru a putea ajunge mai repede la cei dragi si a impartasi cu ei aceasta fericire. 

Un indian a adus un plus de exotism marti seara la “MasterChef” si a reusit sa ii impresioneze pe jurati cu preparatul sau atipic: urda cu sos de alune. Medic rezident la neurochirurgie, in Oradea, Jaiswal Anjani Kimar, sau simplu Ani, si-a stapanit cu greu trairile in fata juratilor, a ras, a plans si a marturisit ca in sala de operatii nu are deloc emotii, insa aici s-a simtit de-a dreptul coplesit. Desi a considerat ca mancarea sa nu are sare, chef Scarlatescu i-a dat sortul si l-a pus sa isi toarne sare in buzunarul de la piept. Ceea ce Ani a si facut, primind cu mare emotie sortul. Si pentru un italian stabilit in Romania din 1998, intalnirea cu juratii a fost de bun augur, iar lasagna Bolognese prezentata a fost rasplatita cu pasaportul catre urmatoarea etapa a show-ului. Iar supa de usturoi a lui Constatin Stoleru, un galatean pasionat de bucatarie, a fost si ea pe gustul juratilor, care au apreciat-o ca fiind o adevarata descoperire gastronomica: supa cu infuzie de usturoi, o reteta minune pentru vegetarieni. Juratii au laudat preparatul si pe Constantin, care a reusit sa obtina o mancare gustoasa, echilibrata, o supa cu gust de ciorba de burta, o alternativa foarte buna pentru vegetarieni, dupa cum a spus chef Florin.

O aparitie neobisnuita la “MasterChef” a fost Alexandru Emil Petrescu Conde de Transilvania, un personaj cu umor care a adus in fata juratilor o supa rece Vichyssoise adaptata de el, cu care i-a convins pe chefi ca merita sa treaca in urmatoarea etapa. Iar o constanteanca plina de energie si optimism, Adriana Obrocaru, a marturisit ca il iubeste pe chef Scarlatescu si a tinut sa-l ia in brate si sa-l pupe cu foc dupa ce a primit sortul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni