• Emisiuni
  • MasterChef
  • Nunta de "MasterChef". "Am probat zeci de rochii": Ce creatie a convins-o, in cele din urma, pe iubita lui Florin Dumitrescu

Nunta de "MasterChef". "Am probat zeci de rochii": Ce creatie a convins-o, in cele din urma, pe iubita lui Florin Dumitrescu

Nunta de "MasterChef". "Am probat zeci de rochii": Ce creatie a convins-o, in cele din urma, pe iubita lui Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu si iubita lui, Cristina Sima, se pregatesc de nunta. Cei doi vor pasi spre altar pe 7 iunie, iar dupa ceremonie vor face o petrecere ca-n filme la Buftea, cu 200 de invitati.

Daca pentru Cristina alegerea rochiei a reprezentat provocarea cea mare, lui Florin Dumitrescu ii dau batai de cap bucatele din care se vor infrupta cei 200 de invitati.

Pretentiosul jurat de la "MasterChef", show difuzat de ProTV in fiecare marti, de la 20:30, nu vrea sa-si dezamageasca oaspetii tocmai la acest capitol, asa ca va fi atent ca nicio frunzulita de menta sau nici un bob de orez sa nu fie nelalocul lui.

Mireasa vrea sa pastreze secretul asupra tinutei, iar meniul marelui eveniment se pare ca nu a fost stabilit inca 100%. Cei doi stiu, insa, ca vor avea sarmalute pe masa, dar si preparate sofisticate.

 "Am probat zeci de rochii pana acum. Le-am luat la rand. In fiecare zi imi faceam cate o programare pentru proba. Am fost la atelierele celor care importa si am ajuns si la designeri romani. Nu a fost niciuna pe gustul meu. Am vrut sa-mi fac pe comanda, dar executia nu stiam cat ar fi fost de corecta si nu am vrut sa risc. Am gasit, in cele din urma, o rochie creata de un designer american", a povestit Cristina Sima la AcasaTV.

Florin Dumitrescu
si Cristina Sima au impreuna o fetita, Ava Elisabeta, de aproape un an.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni