• Emisiuni
  • MasterChef
  • Maria Dinu: "M-am simtit o adevarata printesa la MasterChef". De ce surpriza a avut parte in timpul emisiunii

Maria Dinu: "M-am simtit o adevarata printesa la MasterChef". De ce surpriza a avut parte in timpul emisiunii

Maria Dinu: "M-am simtit o adevarata printesa la MasterChef". De ce surpriza a avut parte in timpul emisiunii

1. Care e visul tau cel mai mare? 

Cel mai mare vis al meu in acest moment este sa imi cumpar o casa. 

 

2. Care e colegul tau preferat si care cel mai putin preferat?

Incep cu cel mai putin preferat coleg din echipa celor 22 si acesta este Traian. Cred ca stiati asta, nu? Si preferatul meu este de fapt un grup :) format din: Irina, Anni, Tatiana. Si daca stau sa ma gandesc bine, lista poate continua cu inca vreo cativa.

 

3. Care dintre fostii concurenti de la MasterChef, din sezoanele trecute, ti-a placut cel mai mult?

Fiecare dintre ei mi-a placut intr-un anumit moment. O admir foarte mult pe Aida.

 

4. Descrie-te in cateva cuvinte.

Sunt o persoana optimista, foarte serioasa, cu simtul umorului foarte bine dezvoltat, tenace, etc. Bineinteles ca am enumerat numai calitatile si doar cateva din acestea. :)

 

5. Ce alte hobby-uri/pasiuni mai ai in afara de gatit?

Imi place muzica, jogging-ul, imi place sa joc tenis de masa.

 

6. Daca ai putea fi o prajitura, la alegere, ce prajitura ai fi?

In fiecare zi din saptamana as fi cate o alta prajitura: luni - tarta cu zmeura, marti -tiramisu, miercuri as fi o alta tarta… cu struguri, sa zicem… si as schimba asa, in fiecare zi, iar in week-end, as fi tortul meu preferat, tort de bezea cu nuca si crema de ness.

 

7. Ce ai descoperit despre tine, pe parcursul emisiunii?

Am descoperit ca sunt foarte rezistenta, daca imi propun asta. Nu credeam ca voi putea pierde atatea nopti la rand si cu toate astea sa lupt sa merg mai departe. Aveam momente cand simteam ca nu mai pot sa rezist fizic, dar dupa o noapte de odihna, a doua zi parca aveam mai multa forta si mai mare nerabdare sa inceapa urmatoarea proba.

 

8. Unde-ai mancat cea mai buna mancare?

Cea mai buna mancare eu zic ca o mananc la mine acasa. Imi place sa mananc in familie. In afara de faptul ca pot sa-mi gatesc ce vreau eu, mi se pare ca savuratul mancarii in familie, cu cei dragi, este cea mai bogata aroma a unei mancari. 

 

9. Care e cea mai ciudata mancare pe care ai incercat-o pana acum?

Nu stiu exact, poate ca sunt ciudate fuduliile de curcan, dar sunt foarte fine. Asta, da, mi se pare o mancare ciudata.

 

10. Care e preparatul care iti iese cel mai bine, de fiecare data?

Pizza cu sardine marinate in casa, ciorba de burta, tartele cu diverse fructe, torturile mele preferate, placinta cu branza dulce si stafide… si mai sunt multe. Adica de ce nu mi-ar iesi ceva bine de fiecare data cand fac?

 

11. Ce bunatati ai gatit pentru masa de Paste anul acesta?

Am facut pasca cu branza dulce si stafide cu blat fin de tarta, minitarte cu kiwi si ananas, baigli unguresc, briose cu crema de mascarpone si kiwi (eu m-am axat pe desert, mama a facut restul meniului). 

 

12. Trei trucuri de-ale tale in bucatarie:

1. Folosesc intotdeauna ingrediente de foarte buna calitate si din belsug. 

2. Cand am o reteta noua, o incerc pana imi iese cum vreau eu. 

3. Imi laud mancarea atat de mult si le fac atat de mult pofta celor care o gusta, incat ii conving ca e buna inainte sa guste din preparatele mele.

 

13. Completeaza tu - Nu ma asteptam ca la MasterChef… sa sa se lucreze atat de mult. De asemenea, nu ma asteptam sa spele cineva toate vasele dupa mine fara sa comenteze :). Din acest punct de vedere m-am simtit o adevarata printesa. Asa ceva mi-ar trebui si acasa.

 

14. Care e cel mai util lucru pe care l-ai aflat la MasterChef?

Cel mai util lucru pe care l-am invatat la MasterChef este ca intr-un concurs ar trebui sa nu-ti pese de ceilalti colegi. Asta mi s-a predat, dar sa stiti ca n-am reusit sa aprofundez metoda. Si nici nu-mi pare rau . Am mai aflat de asemenea ca daca iti propui ceva si crezi in tine si in Dumnezeu cu adevarat si cu toata fiinta ta, poti sa reusesti.

 

15. Descrie-i in cateva cuvinte pe cei trei chefi. 

Dupa parerea mea, sunt niste foarte buni actori. Nu am vazut oameni care sa-si controleze atat de bine muschii fetei la jurizare sau in timpul probelor. Pentru asta trebuie felicitati in primul rand. Dar inainte de toate, sunt specialisti in bucatarie, fiecare pe domeniul pe care l-a experimentat cel mai mult.

 

16. Ce te-ai gandit sa faci dupa terminarea acestui show?

Mi-ar placea foarte mult sa fac tarte pentru evenimente. Sau sa am un mic magazin in care sa fac prajituri de casa la comanda si sa le livrez imediat ce le scot din cuptor, ca cei care le mananca sa le savureze proaspete. Sau sa gatesc pentru petreceri private, direct in bucataria clientului. Ceva de calitate. Sa ma specializez pe acest domeniu, in paralel cu munca pe care o desfasor zi de zi. Asta imi trece prin cap acum. Maine poate… cine stie ce idee imi mai trece prin cap :)

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni