• Emisiuni
  • MasterChef
  • Concurentii "MasterChef" gatesc pentru lucratorii din salina Prahova, la 200 metri sub pamant, ACUM, la ProTV

Concurentii "MasterChef" gatesc pentru lucratorii din salina Prahova, la 200 metri sub pamant, ACUM, la ProTV

Concurentii "MasterChef" gatesc pentru lucratorii din salina Prahova, la 200 metri sub pamant, ACUM, la ProTV

In urmatoarea editie MasterChef de marti, 13 mai, difuzata pe PRO TV, de la ora 20:30, concurentii sunt provocati saisi arate talentul culinar intr-un loc special, salina Slanic Prahova. In cadrul probei de gatit, cei 18 aspiranti la titlul de Master Chef vor pregati masa pentru lucratorii din salina.

Seria deplasarilor inedite in care concurentii MasterChef gatesc continua cu o noua calatorie catre salina de la Slanic Prahova. Aflata la 208 metri adancime, aceasta este declarata cea mai mare salina din Europa. Pentru a spori provocarea, concurentii MasterChef vor gati la 12 grade Celsius, temperatura constanta din salina pe tot timpul anului, intr-un spatiu iluminat electric.  

Cei 18 concurenti ramasi in competitia pentru trofeul MasterChef vor gati de aceasta data in cantitati mari, pentru muncitorii care lucreaza zilnic in mina de sare. Cu siguranta, sarea va fi din belsug la dispozitia concurentilor, salina Prahova fiind recunoscuta la nivel mondial pentru capacitatea de a asigura consumul de sare al intregii omeniri pe o perioada de 500 de ani.

Ca pana acum, juratii MasterChef vor continua sa condimenteze serile de marti cu probe neasteptate. Proba de maine, cea a ustensilelor folosite in bucatarie, va testa cunostintele si expertiza participantilor. Ei trebuie sa gateasca cu ajutorul aparatelor electronice de bucatarie pe care le vor descoperi sub cutia misterelor: aparat de vidat, aparat de taiat tortellini, aparat de facut gofre si multe alte ustensile ce vor da batai de cap concurentilor.

Telespectatorii ProTV vor putea urmari maine cum se vor desfasura probele in aerul salin din Slanic Prahova si vor afla cine va intra la Testul sub presiune, de la 20.30, la “MasterChef”.    

MasterChef - Prinde gustul competitiei, numai la ProTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni